نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

پزشکی افزودنی ها خوب و بد دارند !!

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 248
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,919
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
افزودنی ها یا چاشنی‌ ها به مقاصد مختلفی به غذاها افزوده می‌ شوند؛ از شیرین کردن و خوش‌طعم کردن غذاها گرفته تا شکل دادن و خوش‌رنگ کردن آن ها.
در بازار مواد غذایی، هزاران نوع افزودنی ‌وجود دارد که در گفتگوی زیر با دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه و رژیم‌ درمانی، درباره برخی انواع آن ها و خواص ‌شان و احیانا عوارض‌شان صحبت شده است.
چند جور افزودنی داریم؟
اجازه بدهید بحث را از تعریف افزودنی‌ ها شروع کنم. افزودنی ‌ها موادی هستند که برای حفظ و بهبود کیفیت طعم، بافت، ظاهر و ماندگاری به مواد غذایی اضافه می ‌شوند. این مواد برای اهداف گوناگون به صورت عمدی یا غیرعمدی به غذاها افزوده می ‌شوند. انواع عمدی شامل رنگ‌ های مصنوعی، اسانس ‌ها، شیرین‌ کننده ‌های مصنوعی، آنتی ‌اکسیدان‌ها، مواد نگه دارنده،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا