نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

§§نماز خوندن§§

• نویسنده موضوع ASIL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 841
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ASIL

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
1,470
پسندها
7,372
امتیازها
33,973
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
سلام دوستان عزیز:)
چند وقت پیش با یکی از دوستای مجازی سر نماز و بندگی خدا بحث کردیم. دوستم می گفت ارامشی که میگن با نمازخوندن به دست میاد خیالیه و فقط نماز خوندن نیست که انسانو به خدا نزدیک میکنه...
شما چرا نماز می خونید؟ واقعا ارامش بخشه؟تا چه حد با نظر دوستم موافقین؟ راه های دیگه ای هم برای نزدیک شدن به خدا وجود داره؟

امضا : ASIL

tasnim

کاربر برتر
سطح
10

ارسالی‌ها
251
پسندها
5,866
امتیازها
28,973
مدال‌ها
4
نماز خوندن من از اولم اجباری بود خیلی تلاش کردم اما نشد از ته قلبم دوستش داشته باشم ارامشش حقیقیه اما باید دوستش داشته باشی و با علاقه بخونیش تا ارامششم پیدا کنی

zeinab z

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
735
پسندها
8,833
امتیازها
31,973
مدال‌ها
17
خداوند از ما خواسته در برابر تمام نعماتی که بهمون عطا کرده و برای آخرت خودمون نماز بخونیم چون همونطور که همه میدونن اولین سوال در جهان حقیقی نمازه که همین کار به ما کمک میکنه که از خیلی از گناهانی که قصد انجام دادنشون رو داریم دوری کنیم
نماز خوندن آرامش بخشه اما در صورتی که با عشق و به دور از اجبار خونده بشه و این هم خودش راه حلی داره
کسی که ادعا داره بقیه مجبورش کردن و یا به هر دلیلی مجبور به نماز خوندنه و میگه راه های دیگه ای هم هست برای نزدیکی به خدا و.... ایمانش سسته
نمیخوام بگم من خیلی آدم با ایمانی هستم چون اصلا اینطور نیست و من هم خطا هایی داشته و دارم و همینطور دلم نمیخواد فکر کنین دارم بهتون توهین میکنم پس لطفا این فکرارو بزارین کنار و فقط به حرفام فکر کنین
اگه میخواین عشقتون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : zeinab z

A.R دخترآتش

کاربر حرفه‌ای
سطح
11

ارسالی‌ها
597
پسندها
3,114
امتیازها
21,173
مدال‌ها
8
هنگام نماز خوندن، باید افکارت رو از هرچیزی خالی و دور کنی و فقط روی نمازت تمرکز کنی..میدونم سخته که افکار سراغت نیان..یه مطلب خونده بودم نوشته بود : قبل از نیت، اگر میبینی افکارت داره بهم ریخته میشه و نمیتونی تمرکز کنی ذکر « لاحول و لا قوه الا باالله العلی و العظی» رو با خودت زمزمه کن و با تمرکز بیشتری نمازت رو شروع کن.
به نظر من نماز خیلی خیلی آرامش میده.مخصوصا تو سجده هاش. و باز هم مخصوصا سجده ی بعد نماز.آخ آخ اصن دلم میخواد همیشه تو همون حالت بمونم.

امضا : A.R دخترآتش

° o.OKötü kıຊO.o °

کاربر انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
241
پسندها
762
امتیازها
7,973
مدال‌ها
3
معلم دینیمون همیشه میگفت خدا هیچ کس رو مجبور به خوندن نماز نمیکنه
خیلی راه های دیگه واسه پرستش خدا هست خود من چندین بار سعی کردم نماز بخونم ولی هر بار شکستم :(

tasnim

کاربر برتر
سطح
10

ارسالی‌ها
251
پسندها
5,866
امتیازها
28,973
مدال‌ها
4
نه ترجیحا بیخیالش شیم بهتره

*AFSOON*

نویسنده انجمن
سطح
15

ارسالی‌ها
684
پسندها
8,042
امتیازها
24,973
مدال‌ها
22
آرامشی که با نماز به آدم تزریق می شه ، عالیه ولی مستلزم چیزای دیگه ای هم هست . مثلا چه فایده که یارو نماز بخونه و بعد بره دروغ بگه و غیبت کنه ؟!
بعضیا نمی خونن ولی آدم های بسیار درست کاری هم هستن ولی بعضیا می خونن و تبدیل می شن به یک سری آدم دروغ گوی پست ( توهین به کسی نیست )
من می خونم و به خودم هم اعتماد دارم ولی باید خودمونو به باطن خوب عادت بدیم ، نه ظاهر خوب .

امضا : *AFSOON*

ISET1

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
3,776
پسندها
14,494
امتیازها
61,873
مدال‌ها
19
خوب نماز خوندن ارامش وصف نشدنی رو به انسان منتقل میکنه و به نظر منقران و نماز خوندن خیلی مفید و خوب هست مخصوصا نماز اول وقت خیلی خوبه اما من از اون دسته ادمایی هستم که یا یادم میره بخونم یا اول وقت نمیخونم

**Reyhane**

نو ورود
سطح
7

ارسالی‌ها
9
پسندها
735
امتیازها
4,363
مدال‌ها
6
من یه مدت اجباری میخوندم بعد یه اتفاقی افتاد که بینش وقفه افتادو کلا پرید از سرم بعد کارفتیم حرم حضرت معصومه یه سجاده گرفتم خودمم انتخاب کردم بخونم بدور از هر اجباری سرنماز اروم میشدمو بعدش ضربان قلبم میومد پایین درصورتی که اون نماز اجباری این تاثیرارو نداشت

امضا : **Reyhane**

tasnim

کاربر برتر
سطح
10

ارسالی‌ها
251
پسندها
5,866
امتیازها
28,973
مدال‌ها
4
نماز تا وقتی خوبه که انتخاب ادم باشه نه اجبار

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.