- ارسالیها
- 80
- پسندها
- 4,504
- امتیازها
- 21,133
- مدالها
- 1
- محروم
وقتی یه دختر میتونه اینجوری مدیریت بخش ورزشی رو در دست بگیره و به این خوبی اراده کنه دیگه جای انتقادی نمیمونه،من نظرم مثبته و چراغ رو سفید نگه میدارم
هستم عزیز دلم هنوز اون روی من رو ندیدی که :big_hug:
اول سلام
دوم اینکه من هیچ بدیی از یگانه جون ندیدم
همیشه فعاله و خبر های دست اول فوتبال رو میده من که دوستش دارم
سوالم اینکه چند سالته ؟
از کی عضو انجمن شدی و چرا ؟
و دلنوشته نوشتی که بخونم ؟
همیشه خبراش دست اول و داغه
و معلومه برای رنک و عنوان مدیریت فعالیت نمیکنه و با جون و دل عاشق این کاره
مطمئنم اگه مدیر هم نبود، همینقدر فعالیتش رو داشت
من به عنـوان یه دوست یا خواهر، می تونم بگم که یگانه جان تنها مدیری هستن که فعالیت چشم گیری دارن... من همیشه خبرهای ورزش رو دنبال می کنم و می گم که یگانه جان، کارت رو با علاقه ادامه بده.. (البته می دونم با علاقه ادامه می دی ولی برا اینکه ی حرفی زده باشم:/)
و اینکه باید بگم من اهلِ پارتی بازی و ... اینجور چیز ها نیستم که مثلِ خیلی ها از دروغ برا اینکه رفیقم هستی ازت تعریف کنم... و باید بدونی که همه ی حرفام حقیقت داره (:
موفق باشی :love_struck: ( ؛
ب عنوان یک مدیر همینطور ک همه میگن کاملا بی توقع کارتو انجام میدی:) یک مدیر بسیار خوب و پرتلاش برای این انجمن، و با علاقه ی بسیار شدید ب ورزش و فوتبال فعالیت میکنی
بسیار مهربونی و دلسوز♥
وقتی یه دختر میتونه اینجوری مدیریت بخش ورزشی رو در دست بگیره و به این خوبی اراده کنه دیگه جای انتقادی نمیمونه،من نظرم مثبته و چراغ رو سفید نگه میدارم
چون من علاقه ای به ورزش ندارم کلا دنبال نمی کنم ولی اینو مطمئنم که مدیریتت عالیه❤_❤
از نظر اخلاقم جز محدود افرادیه که ازش خوشم میاددختریه که خودشه سعی نداره خودشو بزرگ کنه و مهم تر از همه به خاطر مقامش خودش و نمی گیره
دیه نظری ندارم
دوست داریم