- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,909
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
مهدی قائدی در حالی به عنوان بازیکن تعویضی وارد میدان شد و گل زد که تصور نمی شد حالا حالاها با اقبال شفر مواجه شود چون به تازگی از سوی سرمربی تیم بخشیده شد اما شفر با این رفتار نشان داد به منافع تیم اهمیت ویژه ای می دهد و سبک رفتاری خاص خود را با بازیکنان دارد. به همین بهانه دقایقی با مهدی قائدی گفتگو کردیم که این مصاحبه را می خوانید:
*در یک بازی سخت موفق به گل زنی شدی. تصور می کردی در بازی با ماشین سازی به میدان بروی؟
درست است. در بازی هایی که یک تیم دفاع می کند بازی برای تیم مهاجم سخت می شود و به یقین تعداد فرصت هایی که تیم مهاجم به دست می آورد اندک است. در صحنه منجر به گل همه چیز خوب پیش رفت. پاسی که به من داده شد. حرکتی که به سمت توپ کردم. خروج دروازه بان و در نهایت...
*در یک بازی سخت موفق به گل زنی شدی. تصور می کردی در بازی با ماشین سازی به میدان بروی؟
درست است. در بازی هایی که یک تیم دفاع می کند بازی برای تیم مهاجم سخت می شود و به یقین تعداد فرصت هایی که تیم مهاجم به دست می آورد اندک است. در صحنه منجر به گل همه چیز خوب پیش رفت. پاسی که به من داده شد. حرکتی که به سمت توپ کردم. خروج دروازه بان و در نهایت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.