متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر ورین هلو؛ دسر لایه‌ایِ تمام عیار

  • نویسنده موضوع dinaz
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 268
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dinaz

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
58
پسندها
43
امتیازها
73
مدال‌ها
1
سن
45
  • نویسنده موضوع
  • #1
ورین هلو؛ دسر لایه‌ایِ تمام عیار
لغت «Verrine»، ریشه ای فرانسوی دارد و معنای آن شیشه است. در آشپزی، شیشه ای کوچک است که به صورت لایه‌ای از مواد شیرین پر شده است. هر لایه، لایه دیگر را کامل می کند. حالا که معنی آن را متوجه شدید، بیایید باهم ورین هلو را درست کنیم.

  • مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • میزان سرو: 6 لیوان

مواد لازم کمپوت هلو:

  • هلو (خرد شده): 250 گرم
  • شکر: 25 گرم
  • پوره هلو: 100 گرم
  • ورق ژلاتین: 2 ورق
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا