- ارسالیها
- 58
- پسندها
- 43
- امتیازها
- 73
- مدالها
- 1
- سن
- 45
- نویسنده موضوع
- #1
ورین هلو؛ دسر لایهایِ تمام عیار
لغت «Verrine»، ریشه ای فرانسوی دارد و معنای آن شیشه است. در آشپزی، شیشه ای کوچک است که به صورت لایهای از مواد شیرین پر شده است. هر لایه، لایه دیگر را کامل می کند. حالا که معنی آن را متوجه شدید، بیایید باهم ورین هلو را درست کنیم.
مواد لازم کمپوت هلو:
لغت «Verrine»، ریشه ای فرانسوی دارد و معنای آن شیشه است. در آشپزی، شیشه ای کوچک است که به صورت لایهای از مواد شیرین پر شده است. هر لایه، لایه دیگر را کامل می کند. حالا که معنی آن را متوجه شدید، بیایید باهم ورین هلو را درست کنیم.
- مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
- میزان سرو: 6 لیوان
مواد لازم کمپوت هلو:
- هلو (خرد شده): 250 گرم
- شکر: 25 گرم
- پوره هلو: 100 گرم
- ورق ژلاتین: 2 ورق
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.