«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

مصاحبه مفصل فرشاد احمدزاده: به استقلال نمی‌ روم، چون نمک‌ نشناس نیستم

• نویسنده موضوع YGNeae
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 176
  • کاربران تگ شده هیچ

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
فوتبال جهان-لیگ لهستان-بازیکن اشلاسک وروتسواف

وینگر ایرانی اشلاسک وروتسواف لهستان از شرایطش در این تیم و همچنین اتفاقات روز فوتبال ایران صحبت کرد.
فرشاد احمدزاده در خصوص شرایطش در اشلاسک، لیگ لهستان و اتفاقات فوتبال ایران به صحبت پرداخته است.

امضا : YGNeae

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
احمدزاده در گفت و گویی مفصل با ایلنا می گوید:

در مورد شرایط تیم باید بگویم برنامه بازی‌ها خیلی فشرده است و الان بازی‌هایمان هر 3 روز شده است و به همین خاطر من 2-3 بازی پشت سر هم فیکس هستم و بعد استراحت می‌کنم. شرایط تیم هم باید بگویم اوضاع ما بد شده و نتایج بدی در دیدارهای اخیر به دست آمده ولی 4 بازی دیگر باقی مانده و 2 بازی را ببریم وضعیت بهتر می‌شود امیدوارم بتوانیم خوب بازی کنیم و کیفیت خودمان را نشان دهیم.
وی در مورد اینکه در اشلاسک و لیگ لهستان شرایط برایش آنطور که انتظار داشت پیش نرفت گفت:

دقیقا همین است. شرایط اینجا در کل خوب است و همه چیز را اینجا برای پیشرفت داریم ولی سبک فوتبال من با لیگ لهستان فرق دارد و آنها فیزیکی هستند و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
احمدزاده در مورد دیدار پرسپولیس - تراکتور که بین دو تیم سابقش برگزار می‌شود و احتمال تکرار اتفاقات تلخ بازی هفته گذشتهمقابل سپاهان در این بازی هم گفت:

همیشه توی هر شرایطی بازی‌های پرسپولیس - تراکتور حساسیت دارد چون هواداران دو تیم روی نتیجه آن حساس هستند و این حساسیت باعث شود یک بازی خوب ببینیم چون دو تیم برای برد به میدان می‌روند. به نظرم در تبریز بازی کردن سخت است و از طرفی پرسپولیس شرایط خوبی دارد برعکس تراکتور 2-3 بازی قبل را باخته و اوضاعش برای قهرمانی سخت شده و فکر می‌کنم بیشتر تمرکزش روی سهمیه است. امیدوارم در این بازی مردم رعایت کنند و به یک دیگر آسیب نرسانند چرا که فوتبال ارزش این را ندارد که یک خانواده بی سرپرست شود یا بچه اش را از دست بدهد. ما برای لذت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.