- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
مرغ شکم پر، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژهای واقع شده است. معمولا در مهمانیها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین میکنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده میشود. در ادامه با برترینها همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی بدون فر آشنا شوید.
مواد لازم:
مواد لازم:
- مرغ: ۱ عدد
- مغز گردوی خرد شده: ۱/۲ پیمانه
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- جعفری خرد شده: ۱/۴ پیمانه
- گشنیز خرد شده: ۱/۴ پیمانه
- کشمش: ۱/۴ پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.