- ارسالیها
- 241
- پسندها
- 762
- امتیازها
- 7,973
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
نکاتی در رابطه با تهیه ی ساندویچ بستنی:
۱- استفاده از گردو در این دستور اختیاری است. گردو ها را کمی بو دهید و آن ها را خرد کنید.
۲- شکلات را خرد کنید.
۳- با این مواد حدود ۲۴ عدد بیسکویت و ۴ پیمانه بستنی خواهید داشت.
۴- بیسکویت ها باید برای حداقل ۱ ساعت قبل از پخت در یخچال استراحت کنند.
۵- بستنی هم باید در چندین نوبت بعد از هم خوردن در یخچال استراحت کند و فرم بگیرد.
۱- استفاده از گردو در این دستور اختیاری است. گردو ها را کمی بو دهید و آن ها را خرد کنید.
۲- شکلات را خرد کنید.
۳- با این مواد حدود ۲۴ عدد بیسکویت و ۴ پیمانه بستنی خواهید داشت.
۴- بیسکویت ها باید برای حداقل ۱ ساعت قبل از پخت در یخچال استراحت کنند.
۵- بستنی هم باید در چندین نوبت بعد از هم خوردن در یخچال استراحت کند و فرم بگیرد.
- برای تهیه بیسکویت ها، کره (به دمای اتاق) را با شکر قهوه ای و نصف پیمانه شکر بزنید تا خامه ای شوند. تخم مرغ (به دمای اتاق) و وانیل را با آن ها ترکیب کنید.
- در کاسه ای دیگر آرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.