آژاکس 2 (3)-(3) 3 تاتنهام؛ آیا این بهترین لیگ قهرمانان تاریخ است؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع YGNeae
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها بازدیدها 193
  • کاربران تگ شده هیچ

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

تاریخ ثبت‌نام
14/6/18
ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
photo_2019-05-09_01-31-55.jpg

دو کامبک پشت سر هم از انگلیسی ها باعث شد فینال مادرید را لیورپول و تاتنهام تجربه کنند.
اسپرز در دقیقه 95 با هتریک لوکاس مورا بلیط مادرید را گرفت!

از دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم آژاکس و تاتنهام از ساعت 23:30 در ورزشگاه یوهان کرایوف به مصاف هم رفتند.

پ.ن:
چیه این فوتبال لنتی که نمی تونی حدس بزنی دو دقیقه بعدش چی میشه؟
من وافعا هنوز دستام میلرزه از اونچه ک اتفاق افتاد...
دلم برای آژاکس میسوزه خیلی دوسشون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : YGNeae

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

تاریخ ثبت‌نام
14/6/18
ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع

جزئیات بازی

تورنمنت: لیگ قهرمانان اروپا

تاریخ: چهارشنبه 18 اردیبهشت

ساعت: 23:30

استادیوم: یوهان کرایوف آمستردام

ترکیب ابتدایی و آمار بازی

1.jpg

شرح بازی
تکمیل می شود

d6ecepyxsaacjot.jpg

شرح گل ها

d6eb00jw4aa1b63.jpg

دلیخت، دقیقه 5 برای آژاکس: لاسه شون، کرنر آژاکس را روی دروازه ارسال کرد و ماتیاس دلیخت در حالی که کسی...

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

تاریخ ثبت‌نام
14/6/18
ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
پوچتینو پس از صعود به فینال: بازیکنان من قهرمان هستند؛ خوش شانس هستم که در فوتبال فعالیت دارم؛ متشکرم فوتبال!

مائوریتسیو پوچتینو پس از بازی در گفتگو با بی تی اسپورت گفت:

هنوز صحبت کردن برایم سخت است. احساساتی هستم. فوق العاده است. متشکرم فوتبال. متشکرم. این بچه ها، بازیکنان من، آنها قهرمان هستند. به شما گفتم، سال گذشته گفتم ما گروهی از قهرمانان را در این تیم داریم. امروز آن را ثابت کردند. نیمه دوم فوق العاده بود. متشکرم، متشکرم فوتبال. بدون این احساسات فوتبال نمی توان زندگی کرد. من خیلی احساساتی هستم. از هوادارانمان تشکر می کنم. از کسانی که به ما ایمان داشتند، تشکر می کنم. سخت است با واژه ها...

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
20/8/18
ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,909
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
شاگردان پوچتینو در دیدار رفت در خانه با یک گل مغلوب آژاکس شده بودند و وقتی در نیمه اول دیدار امشب در کرویف آره نا دو بار دروازه شان را باز شده دیدند، رویای رسیدن به فینال چمپیونزلیگ، دور از همیشه به نظر می رسید اما دو گل از لوکاس مورا در 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم، تاتنهامی ها را امیدوار کرد.

اما آنها برای رسیدن به گل سوم تا ششمین دقیقه از وقت های تلف شده منتظر ماندند تا اینکه مورا بار دیگر دروازه اونانا را باز کرد تا تاتنهام حریف لیورپول در فینال مادرید شود.

بعد از این گل، پوچتینو که به همراه سایر اعضای تیم تاتنهام برای شادی وارد زمین شده بود، به اندازه ای از خود بیخود شد که برای لحظاتی روی زمین نشست و با چشمانی اشک آلود، این اتفاق بزرگ را جشن گرفت.

این مربی آرژانتینی در حالی با...

امضا : wakeup

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

تاریخ ثبت‌نام
14/6/18
ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,947
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
تن هاخ سرمربی آژاکس: به فینال بسیار نزدیک شده بودیم؛ بابت کاری که تا کنون انجام داده‌ایم، شایسته احترام و تقدیر هستیم

به نقل از وبسایت یوفا، سرمربی آژاکس گفت:

تاتنهام از شروع نیمه دوم به شکل غیرقابل باوری بازی کرد و حیرت آور ظاهر شد. آنها در بالاترین سطح ممکن بازی کردند. پس از اینکه بازی 2-2 شد سعی کردیم اوضاع را در کنترل بگیریم و فرصت های خوبی از دست دادیم. سعی کردیم بازی را قفل کنیم اما در آخرین ثانیه ها گل خوردیم. امروز و فردا، کلمه ای برای توصیف این وضعیت نمی توانیم پیدا کنیم.
دو بازی پایانی لیگ هلند در پیش است و باید با این شرایط کنار بیاییم؛ باید آرامش خود را حفظ کنیم. به خودمان و...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا