متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه رنگینک خوزستانی

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 516
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
مواد لازم:

آرد گندم.........................500 گرم

روغن............................300 گرم

رطب یا خرمای سیاه............500 گرم

پودر دارچین......................1 قاشق سوپخوری سر پر

پودر زنجبیل......................1 قاشق چایخوری سر پر

مغز گردو.........................برای تزیین

طرز تهیه:

تابه نچسبی آماده کنید و آرد را پس از الک کردن داخل آن بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا آرد بوی خامی را از دست دهد و رنگ آن تغییر کند...

برای این عمل حدود 5 الی 8 دقیقه زمان لازم است...

روغن را به آرد اضافه کنید تا آرد با روغن سرخ شود و یک رنگ قهوه ای بدست آید...

سپس تابه را از روی شعله اجاق گاز بردارید و کنار بگذارید...

پس از سرد شدن آرد،پودر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا