- ارسالیها
- 6,098
- پسندها
- 43,823
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- سن
- 21
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
مواد لازم :
خامه صبحانه 4۰۰ گرم . شیر 1 لیوان . پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری . عسل 2 قاشق غذاخوری
ژله انار 2 بسته . آب جوش 2 لیوان . دانه های انار 1 لیوان . چوب دارچین 1 تکه کوچک
طرز تهیه : پودر زلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا زلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید ).
خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد ، چوب دارچین را نیز اضافه کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید ).
لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر...
خامه صبحانه 4۰۰ گرم . شیر 1 لیوان . پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری . عسل 2 قاشق غذاخوری
ژله انار 2 بسته . آب جوش 2 لیوان . دانه های انار 1 لیوان . چوب دارچین 1 تکه کوچک
طرز تهیه : پودر زلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا زلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید ).
خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد ، چوب دارچین را نیز اضافه کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید ).
لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.