- تاریخ ثبتنام
- 23/6/18
- ارسالیها
- 6,095
- پسندها
- 43,743
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- سن
- 22
سطح
40
- نویسنده موضوع
- #1
آبگوشتِ محلی شهر قم که اغلب قمیها آن را دست کم یکبار چشیده اند.
مناسب برای :7 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
این آبگوشت هم مانند سایر آبگوشتها سرو میشود. در صورت دلخواه میتوانید به این آبگوشت سیب زمینی هم اضافه کنید. پیشنهاد میکنیم این آبگوشت را با نان سنگک و سبزی خوردن و ترش لیته میل کنید. این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر مناسب است. این آبگوشت را درمدت 2 ساعت آماده میشود.
مواد لازم:
گوشت سر دست گوسفند
500 گرم
گندم پوست کنده
100 گرم
لوبیا سفید
200 گرم
پیاز
3 عدد
زرد چوبه و ادویه کاری
به میزان لازم
رب گوجهفرنگی
2 قاشق غذا خوری
کلم قمری درشت یا قنبید
2 عدد
پودر لیمو عمانی
1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. لوبیا سفید و...
مناسب برای :7 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
این آبگوشت هم مانند سایر آبگوشتها سرو میشود. در صورت دلخواه میتوانید به این آبگوشت سیب زمینی هم اضافه کنید. پیشنهاد میکنیم این آبگوشت را با نان سنگک و سبزی خوردن و ترش لیته میل کنید. این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر مناسب است. این آبگوشت را درمدت 2 ساعت آماده میشود.
مواد لازم:
گوشت سر دست گوسفند
500 گرم
گندم پوست کنده
100 گرم
لوبیا سفید
200 گرم
پیاز
3 عدد
زرد چوبه و ادویه کاری
به میزان لازم
رب گوجهفرنگی
2 قاشق غذا خوری
کلم قمری درشت یا قنبید
2 عدد
پودر لیمو عمانی
1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. لوبیا سفید و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.