- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم
قارچ 250 گرم . آرد گندم1 لیوان . آرد ذرت 1/2 لیوان . نمک 1/3 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . آب 1 لیوان . آرد سوخاری یا خرده نان مقدار لازم
طرز تهیه : آرد گندم ، آرد ذرت ، بکینگ پودر ، نمک و آب را داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپسقارچ ها را داخل مخلوطی که آماده کرده اید بزنید و در آرد سوخاری بغلطانید تا اندازه ای که تمام سطح قارچ به آرد سوخاری آغشته شود سپس داخل روغن داغ بگذارید تا برشته و طلایی شود ، پس از اماده شده قارچ های سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
نکته ها : بهتر است قابلمه کوچک و گودی برای سرخ کردن قارچ ها اماده کنید قارچ ها باید کاملا داخل...
قارچ 250 گرم . آرد گندم1 لیوان . آرد ذرت 1/2 لیوان . نمک 1/3 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . آب 1 لیوان . آرد سوخاری یا خرده نان مقدار لازم
طرز تهیه : آرد گندم ، آرد ذرت ، بکینگ پودر ، نمک و آب را داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپسقارچ ها را داخل مخلوطی که آماده کرده اید بزنید و در آرد سوخاری بغلطانید تا اندازه ای که تمام سطح قارچ به آرد سوخاری آغشته شود سپس داخل روغن داغ بگذارید تا برشته و طلایی شود ، پس از اماده شده قارچ های سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
نکته ها : بهتر است قابلمه کوچک و گودی برای سرخ کردن قارچ ها اماده کنید قارچ ها باید کاملا داخل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.