«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

متفرقه حکم تغییر دین از اسلام به مسیحیت؟!

• نویسنده موضوع sanam_gh_
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 138
  • کاربران تگ شده هیچ

sanam_gh_

مدیر بازنشسته
سطح
17

ارسالی‌ها
1,886
پسندها
8,654
امتیازها
33,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
تغییر دین یعنی ارتداد و فرو رفتن در گمراهی و مقابل فرمان الهی ایستادن است، ما باید در مسیری که خداوند دستور داده حرکت کنیم نه اینکه بر اساس هوی نفس و بدون دلیل در مسیری قرار بگیریم که انتهای آن جهنم است.

بی شک دستور خدا یعنی اسلام و احکام آن؛ مسیحت و یهودیت امروز بجز نامی از گذشته چیز دیگری ندارند و به اذعان عالمان مسیحی، مسیحیت دست خوش تحریفات فراوان شده و نمی توان آن را دین الهی به شمار آورد!. اگر قرآن انجیل را نام می برد، آن انجیلی را می گوید که بشارت دهنده پیامبر اسلام است و جالب اینست که ده ها انجیل متعدد وجود دارد مانند: مَتّی، مَرقُس، لوقا، یوحنا و … همین تعدد یکی از دلایل واضح تحریف انجیل واقعی است.

در قرآن کریم هیچ گاه لفظ اناجیل[انجیل های متعدد] نیامده بلکه به یک کتاب انجیل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : sanam_gh_

sanam_gh_

مدیر بازنشسته
سطح
17

ارسالی‌ها
1,886
پسندها
8,654
امتیازها
33,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
در کتاب مسیحیان حکم ارتداد اینگونه است:

اگر كسی‌ مرتدّ شود آیا بازگشت‌ نخواهد نمود؟ پس‌ چرا این‌ قوم‌ اورشلیم‌ به‌ ارتداد دایمی‌ مرتدّ شده‌اند و به‌ فریب‌ متمسّك‌ شده‌، از بازگشت‌ نمودن‌ اِبا می‌نمایند؟ من‌ گوش‌ خود را فرا داشته‌، شنیدم‌ امّا براستی‌ تكلّم‌ ننمودند و كسی‌ از شرارت‌ خویش‌ توبه‌ نكرده‌ و نگفته‌ است‌ چه‌ كرده‌ام‌ بلكه‌ هر یك‌ مثل‌ اسبی‌ كه‌ به‌ جنگ‌ می‌دود به‌ راه‌ خود رجوع‌ می‌كند. … حكیمان‌ شرمنده‌ و مدهوش‌ و گرفتار شده‌اند. اینك‌ كلام‌ خداوند را ترك‌ نموده‌اند پس‌ چه‌ نوع‌ حكمتی‌ دارند.

بنابراین‌ زنان‌ ایشان‌ را به‌ دیگران‌ خواهم‌ داد و مزرعه‌های‌ ایشان‌ را به‌ مالكان‌ دیگر. زیرا كه‌ جمیع‌ ایشان‌ چه‌ خُرد و چه‌ بزرگ‌ پر از طمع‌ می‌باشند و همگی‌ ایشان‌ چه‌ نبی‌ و چه‌...

sanam_gh_

مدیر بازنشسته
سطح
17

ارسالی‌ها
1,886
پسندها
8,654
امتیازها
33,973
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
لازم به ذکر است در اسلام عقاید باطنی هر کسی به خود او مربوط است (لااکراه فی الدین)، اکراه و اجباری در عقاید باطنی افراد وجود ندارد مگر اینکه بخواهد کفر و ارتداد خود را به دیگران اعلام کند و آن را تبلیغ کند. تبلیغ علنی کفر و انحراف در اسلام جرم است و بدیهی است باعث فساد جامعه است و باید مجازات بشود. و آزادی به این معنا نیست که هر کسی هر محصول فاسدی را در جامعه بفروشد و جان انسانها را به خطر بیندازد و حاکمیت با او برخورد نکند. روح انسانها جایگاه مهمتری نسبت به بدن انسان دارد لذا بخاطر حفظ جامعه با تبلیغ کنندگان راه شیطان و کفر مقابله می شود.

لااکراه به این معنا نیست که دزد بگوید من دین ندارم و چون دین ندارم دزدی برای من حرام نیست!، بلکه صدها روایت باب حدود و قوانین برای قانون مند کردن...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا