متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی ✔طرز تهیه رویال آیسینگ✖

  • نویسنده موضوع melisa.fe
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 209
  • کاربران تگ شده هیچ

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #1
رویال آیسینگ نوعی کرم می باشد، که این کرم در قنادی ها، برای تزیین انواع شیرینی و به خصوص کوکی یا بیسکویتت های شکری مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو در این مطلب می توانید، با طرز تهیه رویال آیسینگ آشنا شوید و به راحتی آن را در منزل تهیه نمایید.

122762

مواد لازم

مواد مورد نیاز برای درست کردن رویال آیسینگ در منزل عبارتند از:
  • پودر قند= ۴۴۰ گرم​
  • پودر مرنگ= ۳۰ گرم(۳ قاشق غذاخوری)​
  • وانیل= ۱/۲ قاشق چایخوری​
  • آب گرم= ۱۰۲ الی ۱۸۰ میلی لیتر(۱/۲ تا ۳/۴ پیمانه)​
  • شربت گلوکز به دلخواه= ۱/۲ قاشق غذاخوری​
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه رویال آیسینگ:
در ابتدا پودر مرنگ را درون ظرفی مناسب و یا کاسه همزن بریزید و آب را به آن اضافه کنید، بعد به وسیله همزن مواد را کاملا مخلوط نماید (ترکیب حاصل باید کمی کف کند).

سپس باید پودر قند را الک کنید و آن را به مواد بیفزایید، بعد به وسیله همزن و با سرعت کم، مواد را هم بزنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه رویال آیسینگ باید وانیل و در صورت تمایل شکر گلوز را به مواد افزوده و مجددا مواد را مخلوط نمایید.

حال باید در حین هم زدن، به تدریج سرعت آن را افزایش دهید و به مدت ۵ دقیقه با دور تند(سرعت بالا) مواد را هم بزنید، تا براق شود و به اصطلاح استیف پیک شود. یعنی زمانی که همزن را از داخل آیسینگ بیرون می آورید، این کرم بدست آمده (آیسینگ) به صورت مخروطی شکل و...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #3
آیسینگ را می توانید با مواد دیگری همچون ۱ عدد سفیده تخم مرغ، ۲ پیمانه پودر قند و کرم تارتار یا آب لیمو(یک قاشق چایخوری) نیز تهیه کنید. که برای تهیه آن باید ابتدا سفیده تخم مرغ را به همراه آب لیمو و مقدار اندکی پودر قند با همزن در یک جهت، با سرعت پایین و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید، بعد از فرم گرفتن سفیده تخم مرغ، به تدریج مابقی پودر قند را به آن اضافه کنید(میزان هر بار اضافه کردن پودر قند یک چهارم پیمانه می باشد) و مجددا در یک جهت هم بزنید، تا آیسینگ آماده شود.

122765122766
 
امضا : melisa.fe
عقب
بالا