«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

متفرقه پاسخ احادیث به توجیهات شایع در میان مردم برای گناهان

• نویسنده موضوع sahel_sorkh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 145
  • کاربران تگ شده هیچ

sahel_sorkh

کاربر برتر
سطح
13

ارسالی‌ها
1,163
پسندها
5,655
امتیازها
25,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
بدتر از گناه، توجیه گناه و دلیل تراشى براى آن است. مى‏توان گفت توجیه گناه یك نوع كلاه‏بردارى دینى است.
خداوند در قرآن مى‏فرماید:
«بَل الاِنسان عَلى نَفسِه بَصیرَة و لو ألقى‏ مَعاذِیره»(297)
«بلكه انسان، خودش بر وضع خود آگاه است، هر چند در ظاهر براى خود، عذرهایى بتراشد.»
یعنى محكمه وجدان، گنهكار را به دورویى و نیرنگ، محكوم مى‏كند.
توجیه گناه، گناه را عادى و جامعه را به انجام آن تشویق مى‏نماید و زشت را زیبا جلوه مى‏دهد، توجیه گناه همان عذر بدتر از گناه است.
هیچ گناهى به سنگینى «توجیه گناه» نیست. زیرا گنهكار معترف، غالباً در فكر توبه است، ولى توجیه‏گر در فكر سرپوش نهادن بر گناه است كه نه تنها در صراط توبه نیست، بلكه او را در گناه راسخ‏تر و جرى‏تر مى‏نماید.
توجیه گناه یك بیمارى و یك...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

sahel_sorkh

کاربر برتر
سطح
13

ارسالی‌ها
1,163
پسندها
5,655
امتیازها
25,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
 پاسخ احادیث به توجیهات شایع در میان مردم برای گناهان

۱_غیبت… تو روشم میگم!
غیبت در احادیث :
عَن أبى ذَر قُلتُ: یا رَسُولَ اللّه وَ مَاالغَیبَهُ؟ قالَ ذِکرُکَ أَخاکَ بِما یُکِره. قُلتُ یا رَسُولَ اللّه ِ فَإنْ کانَ فیهِ الّذى یُذکَرُ بِهِ، قالَ: إعلَمْ أنّکَ إذا ذَکَرتَهُ بِما هُوَ فیهِ فَقَد أغتَبتَهُ وَ إذا ذَکَرتَهُ بِما لَیسَ فیهِ فَقَد بَهَتَّهُ.
ابوذر مى گوید به رسول خدا گفتم:غیبت چیست؟ فرمود: برادرت را به آنچه دوست ندارد یاد کنى. گفتم: اى رسول خدا اگر آنچه که یاد مى شود دراو باشد چه؟ فرمود: بدان، اگر آنچه را دراو هست یاد کنى غیبت او را کردى، واگر آنچه راکه در اونباشد یاد کنى پس به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا