متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مطالب جالب دانستنی‎هایی راجبِ لیدی گاگا

• نویسنده موضوع I.Râstâ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 268
  • کاربران تگ شده هیچ

I.Râstâ

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
247
پسندها
17,738
امتیازها
38,073
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
چیزهایی که در مورد لیدی گاگا lady Gaga نمیدانید:

در حال حاضر لیدی گاگا یکی از مشهورترین ستاره های جهان است اما او این شهرت و قدرت را به سادگی به دست نیاورد. قبل از این که شما او را به عنوان یک ستاره بشناسید، او در حال دست و پا زدن در مشکلاتی چون فیبرومیالژیا، اختلالات روانی، آزار جنسی و غیره بود.
لیدی گاگا در سال 2014 اعتراف کرد که در دوران نوجوانی توسط یک آهنگساز مورد آزار قرار گرفت: «من این موضوع را تا 7 سال به هیچکس نگفتم. من اصلا نمی دانستم که چگونه باید به این موضوع فکر کنم یا این که چگونه با آن کنار بیایم.
من نمی دانستم که مقصر هستم یا نه، من مدام خودم را سرزنش می کردم. این اتفاق کل زندگی مرا تحت تاثیر قرار داد و مرا تبدیل به آدم دیگری کرد» لیدی گاگا حتی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

I.Râstâ

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
247
پسندها
17,738
امتیازها
38,073
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
لیدی گاگا دچار اختلالات روانی بود
لیدی گاگا پس از این که مورد آزار قرار گرفت، دچار اختلالات روانی شد. او در سال 2016 در مصاحبه ای گفت که از اختلال استرسی پس از آسیب روانی رنج می برد: «من کم کم متوجه شدم که رفتارهای غیر طبیعی از خودم نشان می دهم. به عنوان مثال برای چند دقیقه به نقطه ای خیره می شدم و تصاویر آن اتفاق شوم در مقابل چشمانم ظاهر می شد. صدایی در ذهنم می گفت که این خاطره تا ابد با من باقی خواهد ماند. من به تدریج به دردهای مزمن فیزیکی، فیبرومیالژیا، حملات عصبی و رفتارهای مازوکیستی دچار شدم و حتی چندین بار به فکر خودکشی نیز افتادم.» لیدی گاگا در مراسم گرمی 2019 از این اختلالات روانی اش صحبت کرد.

از بیماری فیبرومیالژیا رنج می...

آخرین ویرایش توسط مدیر

I.Râstâ

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
247
پسندها
17,738
امتیازها
38,073
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
موفقیت لیدی گاگا به قیمت شکست عشقی اش تمام شد

اگر چه لیدی گاگا برای فیلم «Five Foot Two» موفقیت های زیادی را به دست آورد، اما در ازای آن بهای زیادی پرداخت. فیلم «پنج فوت دو» یک فیلم مستند درباره لیدی گاگاست که در سال 2017 منتشر شد. او 10 میلیون نسخه از این فیلم را به فروش رساند اما به ازای آن، نامزدش تیلور کینی را از دست داد. دلیل اصلی بر هم خوردن نامزدی آنها مشغله زیاد لیدی گاگا بود.
[IMG alt="زندگی لیدی گاگا lady...

I.Râstâ

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
247
پسندها
17,738
امتیازها
38,073
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
اعتیاد شدید لیدی گاگا در گذشته:
در نتیجه اختلالات روانی که لیدی گاگا از آن رنج می برد، او به سمت مواد مخدر کشیده شد. او در مصاحبه ای با یاهو اعتراف کرد: «من بدن درد زیادی داشتم، افسرده شده بودم و نمی دانستم که دقیقا علت آن چیست، از این رو به مصرف مواد مخدر روی آوردم. من در روز 15 تا 20 نخ ماری جوآنا می کشیدم به طوری که انگار در سیاره دیگری زندگی می کردم. به غیر از ماری جوآنا من به کوکائین هم معتاد شده بودم. من تنهایی در خانه ام می نشستم، مواد می زدم و آهنگ می نوشتم. حال که به عقب نگاه می کنم، از آهنگ هایی که در آن زمان نوشته ام، نفرت دارم.»

lady Gaga احساس تنهایی می کرد
علارغم این که لیدی گاگا در سراسر جهان هواداران زیادی دارد، اما او به شدت...

I.Râstâ

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
247
پسندها
17,738
امتیازها
38,073
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
لیدی گاگا دچار پرخوری عصبی بود
لیدی گاگا از سن 15 سالگی به پرخوری عصبی مبتلا بود. به گفته او: «من در دوران دبیرستان دوست داشتم که یک بالرین لاغر باشم اما پدرم هر شب با مقدار زیادی گوشت به خانه می آمد.» این پرخوری نه تنها برای اندام او، بلکه برای تارهای صوتی اش هم مضر بود. بعضی اوقات که اسید معده به مری و گلو او باز ‌می گشت، موجب احساس بر آمدگی در گلوی او می شد.
رازهای زندگی لیدی گاگا lady Gaga...

I.Râstâ

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
247
پسندها
17,738
امتیازها
38,073
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
اجرای لیدی گاگا در «ستاره ‌ای متولد شده ‌است» واقعیت داشت

اجرای با احساس لیدی گاگا در «ستاره ‌ای متولد شده ‌است» تا حدودی واقعیت داشت. او در آن زمان در یکی از بدترین دوران زندگی خود به سر می برد. یکی از دوستان صمیمی او با نام سونجا دورهام پس از سالها مبارزه با سرطان در مه 2017، یعنی زمانی که لیدی گاگا در حال فیلمبرداری این فیلم بود، در گذشت. او خودش اعتراف کرده که بازی در این فیلم به دلیل غمی که او برای از دست دادن دوست اش در دل داشت، بسیار سخت بود. «یک روز دوستم با من تماس گرفت و به من گفت که حالش خوب نیست. من تنها صدای ناله های او را می شنیدم. من در آن لحظه سر فیلمبرداری بودم اما بدون این که به کسی بگویم آنجا را ترک کردم اما متاسفانه 10 دقیقه پس از مرگ دوستم بالا...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا