متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی ✔شیرینی های فانتزی مغربی✖

  • نویسنده موضوع melisa.fe
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 260
  • کاربران تگ شده هیچ

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #1
مشخصه شيريني هاي مغربي:


در اين شيريني ها که سايز متوسط و کوچکي را بايستي دارا باشند، اصالتاً از رنگ هاي بسيار شاد و تند خوراکي استفاده شده و عموماً با انواع مرواريد، نقل و اکليل، رنگ هاي پودري و ترافل هاي خوراکي مزين مي شوند. اين شيريني ها پر کار بوده و وقت نسبتاً زيادي صرف تزئين آن ها مي شود. من در اين شماره انواع ساده تر آن ها را براي تان در نظر گرفته ام و سعي کرده ام تا حد امکان مصرف رنگ خوراکي را محدود کنم يا از رنگ هاي ملايم تر استفاده نمايم. اين شيريني ها عمدتاً پس از پخت در شربت قرار گرفته و يا با آيسينگ مخصوص، پوشش داده مي شوند. با شناخت ذائقه ايراني، شيريني مواد مياني را کمتر کرده ام تا مطلوب تر شود، اين تغييرات صرفاً به منظور تطبيق با ذائقه ايراني داده شده و شما مي توانيد به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #2
کاتر گل هاي مينا:


اين کاترها معمولاً به صورت يک مجموعه در چند سايز از کوچک تا بزرگ عرضه شده و براي تهيه بعضي از شيريني ها استفاده مي گردد. اين کاترها بيشتر در تهيه تزئيناتي با فوندانت کاربرد دارند و در صورت عدم دسترسي مي توانيد از قالب هاي گل معمولي استفاده کرده و يا طرح هائي از شيريني هاي زير را تهيه نمائيد که نيازي به اين قالب ها نداشته باشند.
دستور تهيه شربت عسلي براي خواباندن شيرينيها در آن:


مواد لازم:


آب/120 ميلي ليتر
شکر/170 گرم
عسل/60 گرم
عرق بهار نارنج يا گلاب/يک قاشق سوپخوري
طرز تهيه:


در قابلمه کوچک مناسبي آب و شکر را مخلوط کنيد. روي حرارت قرار داده و هم بزنيد تا شکر حل شود و به مرحله جوش برسد، پس از به جوش آمدن، براي حدود 5 دقيقه بدون هم زدن، با حرارت ملايم گاز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #3
خمير پايه (کاور):


مواد لازم:


کره/100 گرم
آرد سفيد گندم (آرد قنادي يا آرد سه صفر)/250 گرم
نمک/يک چهارم قاشق چايخوري
گلاب يا عرق بهار نارنج/3 قاشق سوپخوري
آب ولرم حدود 40 درجه سانتي گراد/حدود 40 تا 50 گرم
طرز تهيه:


کره را روي حرارت ملايم يا روي بخار آب، ذوب کنيد ولي نجوشد و کنار بگذاريد تا ولرم شده ولي نبندد و مايع بماند. آرد و نمک را در کاسه يا روي ميز کار با هم مخلوط کرده و ميان آن حفره اي ايجاد کنيد. کره آب شده را در حفره ميان آرد ريخته و با آن مخلوط کنيد تا بشکل شن مانند درآيد و کاملاً با هم مخلوط شوند. سپس گلاب يا عرق بهار نارنج را بيفزائيد و کمي هم بزنيد. در آخر آب را به تدريج و به ميزان لازم اضافه کرده و کمي ورز دهيد تا خمير لطيفي تهيه شود. معمولاً بين 40 تا 50 گرم آب مصرف...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #4
تهيه مواد مياني:


مواد لازم:


مغز گردو، بادام، پسته يا فندق/150 گرم، پودر شده
شکر يا پودر قند/50 گرم
تخم مرغ/حدود 1 عدد
ادويه/کمي به دلخواه
طرز تهيه:


آجيل دلخواه را که مي تواند هر کدام از موارد ذکر شده و يا ترکيب آن ها با هم (مانند ترکيب بادام و گردو يا ترکيب گردو و فندق) باشد همراه با شکر در غذاساز کاملاً ريز و خرد کنيد. يک قاشق از سفيده تخم مرغ را براي چسباندن قطعات خمير در طرح هاي مختلف کنار بگذاريد و مابقي تخم مرغ را با چنگال هم بزنيد در حدي که لخته هاي سفيده باز شود. سپس کم کم آن را به پودر آجيل افزوده تا حالت خميري شود، نه آن قدر شل و چسبنده که کار با آن مشکل باشد و نه آن قدر سفت و خشک که نتوان آن را در دست گلوله منسجمي نمود. ممکن است تخم مرغ کمتر از ميزان دستور نياز باشد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #5
نحوه آماده سازي شيريني هاي مختلف:


طرح انگشتي:


1- خمير را به ضخامت يک ميلي متر روي سطح آرد پاشي شده باز کنيد و با کاتر گرد دالبر به قطر 6 سانتي متر آن را قالب بزنيد. وسط خمير قالب خورده کمي از مواد مياني به شکل بيضي قرار دهيد، هم مي توانيد مواد مياني را با دست فرم بيضي بدهيد و هم نامنظم (مطابق تصوير) قرار دهيد.
2- دو طرف خمير را روي هم جمع کرده و با کمي سفيده تخم مرغ آنرا ثابت کنيد. در صورت تمايل روي شيريني را با کريمپر تزئين کنيد.
3- مرکز شيريني را با کمي سفيده تخم مرغ مرطوب کنيد و با قالب پرسي يک گل کوچک قالب شده و در مرکز آن قرار دهيد، مرکز گل را با خلال چوبي سوراخ کرده و يک مرواريد خوراکي کوچک قرار دهيد.
4- خميرهاي فرم داده را در سيني چرب نشده قرار داده و به مدت تقريبي 15 دقيقه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #6
طرح ياسمن:


1- خمير را روي ميز کار آردپاشي شده به ضخامت 1 تا 2 ميلي متر باز کنيد. خمير را با کمک کاتر مدور (چاقوي تيز، يا کاتر زيگزاگ) و خط کش به مربع هاي 6 در 6 سانتي متري ببريد يا قالب مربع بزنيد.
2- ميان خمير گلوله کوچکي از مواد مياني که بهتر است ترجيحاً بادامي باشند، قرار دهيد. وسط هر کدام از اضلاع را مطابق تصوير يک برش کوچک (به اندازه تقريبي 1 سانتي متر) دهيد. در حال حاضر 4 مربع کوچک تشکيل شده است، گوشه مياني يکي از مربع ها را روي مواد مياني آورده با کمي سفيده تخم مرغ ثابت کنيد، سپس گوشه هاي راست و چپ آن را با کمي سفيده تخم مرغ به هم بچسبانيد. اين کار را براي سه مربع باقيمانده تکرار نمائيد.
3- مرکز شيريني را با کمي سفيده تخم مرغ مرطوب کنيد و با قالب پرسي يک گل کوچک قالب زده و در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #7
طرح نيم دايره:


1- خمير را به ضخامت يک تا 2 ميلي متر روي سطح آرد پاشي شده باز کرده و با کاتر گرد ساده يا دالبر به قطر حدود 6 تا 7 سانتي متر قالب بزنيد. مواد مياني را به ضخامت 3 تا 5 ميلي متر روي کيسه نايلوني باز کرده و با همان کاتر(يا کاتر يک سايز کوچکتر) قالب زده و از وسط نصف کنيد.
2- سطح خمير قالب خورده را سفيده تخم مرغ بماليد و مواد مياني قالب خورده را روي خمير قرار دهيد. مطابق تصوير نيمي از خمير را روي مواد مياني بياوريد به طوري که کاملاً آن را نپوشاند و کمي مواد مياني معلوم باشند.
3- با کريمپر شيريني را به دلخواه تزئين کنيد. مي توانيد در صورت تمايل با خميرهاي رنگي اي که توسط کاترهاي فنري قالب زده ايد نيز آن را تزئين کنيد. گل را با کمي سفيده تخم مرغ به خمير بماليد.
4- خميرهاي فرم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #8
124442124443124444
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #9
124445124446
 
امضا : melisa.fe

melisa.fe

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,622
پسندها
23,152
امتیازها
44,573
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #10
124447124448124449
 
امضا : melisa.fe
عقب
بالا