نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا طرز تهیه پامادور قاتق خورش محلی گیلان با طعمی متفاوت

  • نویسنده موضوع `Nastaran
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 220
  • کاربران تگ شده هیچ

`Nastaran

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
951
پسندها
20,552
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
پامادور قاتق خورشتی خوشمزه است، این خورشت یکی از غذاهای محلی استان گیلان می باشد، که به آن خورش گوجه فرنگی نیز می گویند. نحوه تهیه این غذا بسیار ساده و سریع می باشد. از این رو در ادامه می توانید، با طرز تهیه پامادور قاتق آشنا شوید.



پخت انواع خورش های محلی همچون خورش لوبیا سفید، خورش سیرواویج و خورش تره که دارای طعم و مزه متفاوتی هستند برنامه غذایی شما را از یکنواختی خاج می نماید.


مراحل تهیه پامادور قاتق


مواد لازم

مواد مورد نیاز برای پخت پامادور قاتق در منزل عبارتند از:

  • گوجه فرنگی/ ۵ عدد
  • پیاز/ ۱ عدد
  • تخم مرغ/ ۱ عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه/ به میزان لازم
  • روغن/...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : `Nastaran
عقب
بالا