- ارسالیها
- 951
- پسندها
- 20,552
- امتیازها
- 42,073
- مدالها
- 21
- نویسنده موضوع
- #1
پامادور قاتق خورشتی خوشمزه است، این خورشت یکی از غذاهای محلی استان گیلان می باشد، که به آن خورش گوجه فرنگی نیز می گویند. نحوه تهیه این غذا بسیار ساده و سریع می باشد. از این رو در ادامه می توانید، با طرز تهیه پامادور قاتق آشنا شوید.
پخت انواع خورش های محلی همچون خورش لوبیا سفید، خورش سیرواویج و خورش تره که دارای طعم و مزه متفاوتی هستند برنامه غذایی شما را از یکنواختی خاج می نماید.
مواد لازم
مواد مورد نیاز برای پخت پامادور قاتق در منزل عبارتند از:
پخت انواع خورش های محلی همچون خورش لوبیا سفید، خورش سیرواویج و خورش تره که دارای طعم و مزه متفاوتی هستند برنامه غذایی شما را از یکنواختی خاج می نماید.
مواد لازم
مواد مورد نیاز برای پخت پامادور قاتق در منزل عبارتند از:
- گوجه فرنگی/ ۵ عدد
- پیاز/ ۱ عدد
- تخم مرغ/ ۱ عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه/ به میزان لازم
- روغن/...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.