- ارسالیها
- 1,886
- پسندها
- 8,654
- امتیازها
- 33,973
- مدالها
- 20
- نویسنده موضوع
اگر شما هم در شرف ازدواج هستید و یا اولین گام ها را برای تشکیل خانواده برداشته اید. بهتراست دیدگاه دین اسلام را در باره ازدواج و ویژگی های یک ازدواج خوب بدانید. با پرشین وی همراه باشید تا با بررسی احادیث معصومین علیه السلام ازدواج موفق از دیدگاه اسلام را بررسی کنیم.
بررسی ازدواج موفق از دیدگاه اسلام
سید ابوالحسن موسوی کارشناس مسائل مذهبی در خصوص ازدواج اسلامی اظهار کرد: بحث ازدواج بحث مهم و مقدسی است واسلام بر آن بسیار تاکید داشته و از آن به مستحب موکد یاد می کند.
وی افزود: ازدواج موفق از دیدگاه اسلام ازدواجی است که بر اساس دو عنصر خیلی مهم شناخت و عشق بنا شده باشد.
موسوی به نقل از امام صادق(ع) گفت: «شخصی گوید: به امام صادق(ع) گفتم: می خواهم با زنی ازدواج کنم وپدر و مادرم می خواهند...
بررسی ازدواج موفق از دیدگاه اسلام
سید ابوالحسن موسوی کارشناس مسائل مذهبی در خصوص ازدواج اسلامی اظهار کرد: بحث ازدواج بحث مهم و مقدسی است واسلام بر آن بسیار تاکید داشته و از آن به مستحب موکد یاد می کند.
وی افزود: ازدواج موفق از دیدگاه اسلام ازدواجی است که بر اساس دو عنصر خیلی مهم شناخت و عشق بنا شده باشد.
موسوی به نقل از امام صادق(ع) گفت: «شخصی گوید: به امام صادق(ع) گفتم: می خواهم با زنی ازدواج کنم وپدر و مادرم می خواهند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.