- ارسالیها
- 1,886
- پسندها
- 8,654
- امتیازها
- 33,973
- مدالها
- 20
- نویسنده موضوع
امروز می خواهیم درباره احکام شرعی و حکم کسانی که بدگمان هستند و به افراد بیگناه تهمت میزنند را بررسی کنیم. تهمت گناه بسیار بزگی است که خداوند قطعا انتقام آن را خواهد گرفت. تهمت زدن باعث نابودی زندگی یک فرد می شود و شاید هرگز نتوان آن را جبران کرد. برای آشنایی با حکم این گناه بزرگ با پرشین وی همراه باشید.
مجازات تهمت زدن
تهمت زدن,تهمت ناروا زدن,مجازات تهمت زدنتهمت به دیگران آخرت انسان را تباه می کند و عذابی بزرگ برای تهمت زننده مهیا سازد
تهمت زدن پرسش
با سلام؛ اینجانب مأمور خرید یکی از ادارات دولتی هستم و متأسفانه هر روز با تهمت و افترای همکاران خود مواجه هستم، در حالیکه اینجانب در درجه اوّل به فکر روزی حلال و در درجه دوم به فکر منافع اداره هستم؛ لذا حکم افرادی که دم از مسلمان...
مجازات تهمت زدن
تهمت زدن,تهمت ناروا زدن,مجازات تهمت زدنتهمت به دیگران آخرت انسان را تباه می کند و عذابی بزرگ برای تهمت زننده مهیا سازد
تهمت زدن پرسش
با سلام؛ اینجانب مأمور خرید یکی از ادارات دولتی هستم و متأسفانه هر روز با تهمت و افترای همکاران خود مواجه هستم، در حالیکه اینجانب در درجه اوّل به فکر روزی حلال و در درجه دوم به فکر منافع اداره هستم؛ لذا حکم افرادی که دم از مسلمان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.