- تاریخ ثبتنام
- 14/6/18
- ارسالیها
- 5,997
- پسندها
- 41,947
- امتیازها
- 0
- مدالها
- 31
سطح
40
بدون این سرمربی، دستیابی به این عنوان غیر ممکن بود. در طول فصل لحظات سختی را سپری میکنید ولی کاری که او از زمان ورودش انجام داده است، باورکردنی نیست. اتحاد ویژهای در تیم برقرار است و او رختکن خاصی را تشکیل داده است. تمامی ستایشها به سرمربی تعلق دارد.
به عضویت در این باشگاه فوتبال بسیار...
در پایان بازی نیز جیمز نوشت:من یک گل دیگر می خواهم تا آرام باشم. تاتنهام نزدیک و نزدیک تر می شود. مقاومت کنید قرمزها.
هرگز تنها قدم برنخواهی داشت. ما لیورپول هستیم. تبریک به همه کسانی که به این باشگاه...
...لیورپول شهر موسیقی، طبقه کارگر و فوتبال است. هر کسی که گذرش به انگلستان افتاده باشد، میداند آنجا مکان خاصی برای فوتبال است. به همین خاطر آنها همیشه میتوانند دست به خلق معجزه بزنند.
وی ادامه داد:اکنون واقعا سخت است بخواهم کلمات را بر زبان بیاورم و فقط می خواهم جشن بگیرم. فکر می کنم با توجه به فصلی که سپری کردیم، شایسته ترین تیم برای قهرمانی در اروپا بودیم. شما به مسیر ما و پیروزی هایی که داشتیم نگاه کنید. امشب نیز یک برد ویژه به دست آوردیم.
گل دقیقه های پایانی اوریگی تاتنهام را کاملا ناامید کرد. به جز برخی لحظات بازی، ما بر بازی مسلط بودیم و در کل ما تیمی در کلاس جهانی هستیم و نشان دادیم که می توانیم...
به نظرم مسی بهترین بازیکن دنیا است. او باید فاتح توپ طلا شود. پس من به فکر آن جایزه نیستم ولی اگر برنده آن شوم، آن را دریافت خواهم کرد. با این حال توپ طلا...
او اضافه کرد...اگر به جایگیری سه هافبک لیورپول نگاهی بیاندازید، آنها خط صافی را جلوی خط دفاع چهار نفره تیمشان تشکیل دادند. به یاد ندارید هندرسون، وینالدوم، فابینیو یا میلنر به سه بازیکن هجومی تیم نزدیک بوده باشند و یا وارد محوطه جریمه حریف شوند. اصلا چنین موردی پیش نیامد. آنها سدی هفت نفره تشکیل دادند، بسیار واقع بین بودند و از نظر دفاعی استحکام بالایی داشتند.
لیورپول برای برنده شدن در مسابقه شب گذشته، به مهارهای آلیسون بکر هم نیاز داشت.چیزهای بیشتری در راه است. تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا جامهای (بیشتری) همراه با این ترکیب کسب کنیم. از کسب این جام بسیار خوشحال و مفتخر هستیم. رویا محقق شد. نمیتوانستم به چیز بهتری دست پیدا کنم.
نمیتوانم میزان خوب بودن آلیسون را توصیف کنم. دیدم که مهارهای حیرت انگیزی برای ما انجام داد. از...
وی تصریح کرد:صادقانه بگویم فکر نمی کنم تاتنهام تیمی باشد که هر فصل برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رقابت کند ولی از یک چیز مطمئنم و آن، جاه طلب بودن تیم است. در واقع ما سعی خواهیم کرد فاصله مان را با بهترین تیم های اروپا قدم به قدم کاهش دهیم.
فکر می کنم در سه سال اخیر، ما پیشرفت را به همه نشان داده ایم. البته این پیشرفت در جهت صحیح بوده است. شاید این را بتوان در استادیوم جدید، اعتماد...