متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه نوقا

  • نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 262
  • کاربران تگ شده هیچ

*SHAKIBAgh*

کاربر خبره
سطح
30
 
ارسالی‌ها
4,166
پسندها
28,326
امتیازها
69,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم برای نوقا

نان میکادو :2 ورق
شکر :450 گرم
گلوکز مایع :250 میلی لیتر
عسل یا شیره :125 میلی لیتر
وانیل :یک هشتم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ :2 عدد
/کره نرم :75 گرم
فندق بدون پوست و پسته :250 گرم

شیرینی


طرز تهیه نوقا
قالب مستطیل شکل 20×30 سانتی متری را چرب کنید و یک ورق از نان میکادو را کف قالب قرار دهید و کنار بگذارید.
شکر، گلوکز مایع، شیره یا عسل را در ظرفی بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
بعد از آن حرارت را کمی بالا ببرید تا مواد جوش آید. این مواد باید حدود 5 دقیقه بدون اینکه هم بخورد بجوشد تا زمانی که درجه حرارت سنج، عدد 130 درجه سانتی گراد را نشان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : *SHAKIBAgh*
عقب
بالا