نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

ایران 5-0 سوریه؛ هر که به آزادی نیامد ضرر کرد!

• نویسنده موضوع Fati.r
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 166
  • کاربران تگ شده هیچ

Fati.r

کاربر نیمه فعال
سطح
5

ارسالی‌ها
563
پسندها
2,284
امتیازها
12,773
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
هتریک طارمی در اولین تجربه ویلموتس

مارک ویلموتس در اولین تجربه سرمربیگری خود در تیم ملی ایران به برد درخشانی برابر سوریه دست یافت و با ۵ گل حریفش آسیایی خود را شکست داد. گامی بسیار محکم که از حالا خط و نشان خوبی برای دیگر تیم های رقیب کشیده است. ایران هفته آینده دومین دیدار تدارکاتی خود را در شهر سئول برابر کره جنوبی انجام می دهد.

روز: پنجشنبه
تاریخ: ۱۶/۳/۹۸
ساعت: ۱۹:۴۵
ورزشگاه: آزادی
داور: علیرضا فغانی
کمک‌ها: رضا سخندان و محمدرضا منصوری

01411159.jpg

ترکیب ایران:

علیرضا بیرانوند، احسان حاج صفی، مرتضی پورعلی گنجی، سیدمجید حسینی (دقیقه ۵۵- محمدحسین کنعانی زادگان)، میلاد محمدی،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Wow
واکنش‌ها[ی پسندها] YGNeae

Fati.r

کاربر نیمه فعال
سطح
5

ارسالی‌ها
563
پسندها
2,284
امتیازها
12,773
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
دوست دارم جوان ها را به تیم ملی بیاورم
ویلموتس: به دلیل سن و سال کسی را خط نمی‌زنم
سرمربی بلژیکی تیم ملی ایران می‌گوید به دنبال کنار گذاشتن بازیکنی از تیم ملی نیست و تنها سطح بازی آن‌ها برای او مهم است.

مارک ویلموتس بعد از برد پرگل تیم ملی ایران برابر سوریه مقابل خبرنگاران قرار گرفت و گفت: امروز بازی خوبی را شاهد بودیم. من یک تیم منسجمی را در ایران دیدم. آنچه که مهم بود این بود که توانستیم در تمامی خطوط دفاعی میانی و تهاجمی بسیار خوب عمل کنیم. در خط دفاعی خوب بودیم. اگر چه در زمان بازگشت مطابق انتظار من نبود اما باز به حمله خوب اضافه شدند. ابراهیمی خوب توپ را پخش کرد. گل‌های خوبی را زدیم. جا دارد از تماشاگرانی که به ورزشگاه آمدند تشکر کنم. در بین...

• Like

Fati.r

کاربر نیمه فعال
سطح
5

ارسالی‌ها
563
پسندها
2,284
امتیازها
12,773
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
او می گوید ببازید ولی گل بزنید
بیرانوند: ویلموتس فوتبال هجومی را دوست دارد

علیرضا بیرانوند بعد از برتری پرگل تیم ملی ایران مقابل سوریه عنوان کرد: خداراشکر بعد از مدت ها که اردویی برگزار نشده بود، توانستیم یک عملکرد خوب انجام دهیم و بازی را با برد پشت سر بگذاریم. نمایش خوبی داشتیم و این برایمان بسیار مهم است.

وی درباره عملکرد اینکه اولین بازی کی روش مقابل ماداگاسکار با برد یک بر صفر همراه بود و حالا در اولین بازی ویلموتس تیم ملی 5 گل زده است، بیان کرد: روز اولی که ویلموتس با ما صحبت کرد حرف قشنگی زد. او گفت به هر تیمی که می بازیم، مهم نیست. مهم این است که در همه بازی ها گل بزنیم. او مربی ای است که فوتبال هجومی را دوست دارد و برایش مهم نیست چه...

• Like