سینمای جهان فیلم (2000) Malèna

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع زهرازارا.فرزین
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها بازدیدها 591
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرازارا.فرزین

کاربر انجمن
سطح
12

تاریخ ثبت‌نام
25/3/19
ارسالی‌ها
356
پسندها
4,509
امتیازها
21,413
مدال‌ها
12
  • نویسنده موضوع
1759492444782.png
نام: Malèna
نام ترجمه شده: مالنا
مدت زمان: ۱۰۸ دقیقه
کارگردان: جوزپه تورناتوره
تهیه‌کننده: هاروی واینستین، کارلو برناسکونی
بازیگران: مونیکا بلوچی، جوزپه سولفارو

مالنا (به ایتالیایی: Malèna) فیلمی ایتالیایی به کارگردانی جوزپه تورناتوره با بازی مونیکا بلوچی محصول سال ۲۰۰۰ بر اساس داستانی ازلوچاتو وینچنزونی است. این فیلم در جزیره سیسیل فیلم برداری شده‌است.

خلاصه
سال ۱۹۴۰ میلادی در شهرک کوچکی از توابع سیسیل ایتالیا، خبر آغاز درگیری این کشور در جنگ جهانی دوم به گوش مردم ساکن در شهرک می‌رسد. نینو همسر مالنا که از شهری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : زهرازارا.فرزین

~Alaa

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
10

تاریخ ثبت‌نام
9/3/26
ارسالی‌ها
224
پسندها
1,062
امتیازها
6,753
مدال‌ها
11
  • مدیر
IMG_8477.webpزیبایی،تنهایی و قضاوت در دل یک شهر کوچک.

سال 1941 رناتو 13 سال داشت و با وجود اینکه جهان درگیر جنگ جهانی دوم بود، اما در دهکده‌ی کوچک و آرام آن‌ها هیچ خبری نبود. تا اینکه روزی او چیزی را کشف کرد که تمام زندگی‌اش را برای همیشه دگرگون ساخت… مالنا، بیوه‌ی زیبایی که شوهرش را در جنگ از دست داده بود، هوش و حواس همه‌ی مردان دهکده را برده بود و موجب حسادت زنان دهکده می‌شد. رنوتا به خاطر مالنا شروع به یادگیری همه‌ی درس‌های زندگی می‌کند و خودش را در موقعیتی می‌یابد که تا پیش از این تجربه نکرده بود.
کارگردان و نویسنده فیلمنامه: جوزپه تورناتوره.

موسیقی متن: انیو موریکونه

بازیگران: مونیکا بلوچی (مالنا)، جوزپه سولفارو (رناتو آموروسو)، لوچیانو...

امضا : ~Alaa

~Alaa

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
10

تاریخ ثبت‌نام
9/3/26
ارسالی‌ها
224
پسندها
1,062
امتیازها
6,753
مدال‌ها
11
  • مدیر
داستان فیلم از سال ۱۹۴۰ و شرکت ایتالیا در جنگ جهانی دوم آغاز می‌شود؛ همسر مالنا، نینو اسکوردیا به جنگ می‌رود و مالنا در شهر کوچکی در جزیره سیسیل همراه با امید به پایان جنگ و بازگشت شوهرش تنها می‌ماند. فیلم در ادامه به زندگی فلاکت‌بار مالنای تنها و زیبا و همچنین ماجرای عشق شیفته‌وار پسری تازه بالغ به او می‌پردازد. مالنای زیبا به زودی برخوردهای جدیدی از اهالی روستا دریافت می‌کند. او هر گاه از پیاتزا می‌گذرد، با نگاه‌ها و صدای سوت مردان و نگاه سنگین و پچ پچ‌های زنان رو به رو می‌شود. سپس خبر کشته شدن همسرش به او می‌رسد و پدرش که او را طرد کرده‌است نیز در بمباران سیسیل به وسیله متفقین کشته می‌شود. او «دیگر تکیه گاهی ندارد و هیچ‌کس نیست که از ارزش‌های اخلاقی او دفاع کند و هدف شکار جنسی او است...

~Alaa

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
10

تاریخ ثبت‌نام
9/3/26
ارسالی‌ها
224
پسندها
1,062
امتیازها
6,753
مدال‌ها
11
  • مدیر
ادامه داستان مالنا:
همان تاجر محلی دربارهٔ جایگاه مالنا حرف می‌زند و زمزمه می‌کند که شاید مالنا کمونیستی است که به شوروی رفته‌است. او به راحتی عضویت سابق خود در حزب فاشیست را نفی می‌کند و مالنا را کمونیست می‌خواند، گویی کمونیسم دشمن جدیدی است که افکار عمومی روی آن متمرکز می‌شود تا فاشیسم خود را فراموش کند. پس از پایان جنگ، شوهر مالنا به شهر بر می‌گردد و سراغ زنش را می‌گیرد. مردم به او می‌گویند مالنا فاحشه شده و از این شهر رفته. اما شوهرش با نامه پسرک بالغ از حقیقت آگاه شده و به جستجوی مالنا می‌رود و او را به شهر برمی‌گرداند. مردم و زنان شهر با مالنا خوش‌رفتاری می‌کنند. با وجود تلاش همه برای طرد و فراموش کردن مالنا، و نقش خود در زمان جنگ، سرانجام مالنا به کاستل کوتو برمی‌گردد و...

~Alaa

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
10

تاریخ ثبت‌نام
9/3/26
ارسالی‌ها
224
پسندها
1,062
امتیازها
6,753
مدال‌ها
11
  • مدیر
از نگاه منتقدان
مایک لاسال (سن فرانسیسکو کرانیکل): «فی لم مالناداستان زنی زیباست که در روزگار دشواری زندگی می‌کند. ایتالیای فاشیستی جبهه‌ی اشتباهی را در جنگ جهانی دوم انتخاب کرده و به همین خاطر مردمان این کشور، از جمله ساکنان شهر ساحلی کوچکی در سیسیل تحت فشار قرار گرفته‌اند. تنش موجود میان مردم در نهایت در قالب تنفر و خشونت بروز می‌کند. مالنا را می‌شود بعد از سینما پارادیزو دومین شاهکار تورناتوره به حساب آورد، هرچند شاهکار تازه به اندازه‌ی قبلی جادویی نیست اما چیزی هم کم از آن ندارد.
مالنا فیلمی جمع و جورتر است ولی گستره عاطفی وسیع‌تری را پوشش می‌دهد. در مرکز فیلم مونیکا بلوچی قرار دارد که نقش‌آفرینی‌اش کاملاً تاثیرگذار است، حتی در شرایطی که دیالوگ چندانی نمی‌گوید و به همین خاطر...

~Alaa

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
10

تاریخ ثبت‌نام
9/3/26
ارسالی‌ها
224
پسندها
1,062
امتیازها
6,753
مدال‌ها
11
  • مدیر
به روایت تورناتوره

• کار ساخت مالنا از کجا شروع شد؟
  • نویسنده‌ی داستان یازده سال قبل از ساخت فیلم پیشنهاد اقتباس از این داستان را به من داد. داستان جالبی بود اما وقتی آن را خواندم نتوانستم تصمیم قاطعانه‌ای برای ساخت آن بگیرم. پنج یا شش سال که گذشت، روزی سرگرم فیلمبرداری یک آگهی بازرگانی بودم که مونیکا بلوچی در آن حضور داشت. تا به آن روز او را ندیده بودم. دیدن او دوباره داستان مالنا را یادم انداخت. با اینکه کارگردانان نظر مثبتی نسبت به بازی مُدل‌ها ندارند، من احساس کردم دلم می‌خواهد این فیلم را با حضور او بسازم. او دل‌اش می‌خواست بازیگری یاد بگیرد و کار‌های جدی‌تر انجام بدهد. کار فیلمبرداری آگهی که تمام شد، داستان را به او گفتم و او خیلی خوشحال شد. به او گفتم خودم هنوز...

~Alaa

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
10

تاریخ ثبت‌نام
9/3/26
ارسالی‌ها
224
پسندها
1,062
امتیازها
6,753
مدال‌ها
11
  • مدیر
جوایز

• نامزد اسکار بهترین موسیقی متن (انیو موریکونه) و بهترین فیلمبرداری (لایوش کولتای) در سال ۲۰۰۱.
  • نامزد انجمن یک رمان گلوب بهترین فیلم خارجی و بهترین موسیقی متن (۲۰۰۱).
  • برنده‌ی جایزه‌ی بهترین فیلمبرداری از جوایز دیوید دی‌دوناتلو (۲۰۰۱).
  • برنده‌ی روبان نقره‌ای بهترین موسیقی متن از طرف سندیکای ملی ژورنالیست‌های فیلم ایتالیا (۲۰۰۱).
  • یکی از ده فیلم برتر سال ۲۰۰۰ به انتخاب هئیت ملی نقد آمریکا.
منبع: ویکی پدیا،دنیای تصویر،یک‌پزشک

عقب
بالا