متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

روانشناسی اجتماعی افکار خودرا هویت بخشید!

• نویسنده موضوع ش.م.ی.م فرهادی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 222
  • کاربران تگ شده هیچ

ش.م.ی.م فرهادی

نویسنده ادبیات
سطح
29

ارسالی‌ها
1,691
پسندها
18,252
امتیازها
44,573
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
هميشه همراه با هر اتفاقي يك تفكر است كه باعث تحريك احساسات شما مي‌شود. ممكن است شما اين فكر را به صورت يك تصوير، يك صدا و يا جمله‌اي كه با خود تكرار مي‌كنيد، تجربه نماييد...

مثلا به خود مي‌گوييد: "من از اين مصاحبه مي‌ترسم."، "او از دست من عصباني است"، "شرط مي‌بندم كه حركت قطار باز هم به تعويق مي‌افتد."، اين فكر ممكن است درباره اتفاقي باشد كه در زمان حال افتاده است و يا يك خاطره از گذشته و يا حتي پيش‌بيني وضعيت آينده باشد. راهكار اصلي براي بينش مثبت اين است كه با اين افكار كنار بياييد و روي نكات مثبت آن تاكيد كرده و نكات منفي را دور كنيد. تغيير افكار به طور اتوماتيك احساسات را تغيير داده و غيرمستقيم روي عكس‌العمل شما اثر مي‌گذارد.

باورهاي خود را درك كنيد
در پشت افكار شما باورهاي شما...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ش.م.ی.م فرهادی

ش.م.ی.م فرهادی

نویسنده ادبیات
سطح
29

ارسالی‌ها
1,691
پسندها
18,252
امتیازها
44,573
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
در يك نگاه:
شما بايد افكار،‌ احساسات و باورهاي خود را بشناسيد. يك فكر مثبت به وجود آورنده يك احساس مثبت و انگيزه براي فعاليت مثبت است. احساسات، افكار و باورهاي شما مي‌توانند از منفي به مثبت تغيير كند. يك باور مثبت در راه و روش زندگي شما نفوذ مي‌كند.

روش خود را در زندگي تجزيه و تحليل كنيد
آگاهي از افكار،‌ احساسات و باورهاي خود به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد احساسات خود را كنترل كنيد و بفهميد كه چرا افكار منفي به سراغ‌تان آمده. با به خاطر سپردن احساسات خود مي‌توانيد در رفتارتان تغيير ايجاد كنيد.

نكته:پيشرفت خود را در يك دفتر يادداشت روزانه بنويسيد. اين باعث مي‌شود كه فكر و عمل مثبت‌تري داشته باشيد.

افكار خود را در دست بگيريد
مهم‌ترين و اساسي‌ترين عوامل براي شخصيت شما افكارتان هستند. اگر...

ش.م.ی.م فرهادی

نویسنده ادبیات
سطح
29

ارسالی‌ها
1,691
پسندها
18,252
امتیازها
44,573
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
مثل: "من هيچ‌وقت اين كار را درست انجام ندادم"، يا "من واقعا از دست او ناراحت هستم"، حال مي‌توانيد آرام‌آرام اين احساسات را عوض كنيد. به چنگ آوردن افكار منفي اولين قدم براي تغيير آن‌هاست. به چيزي كه در ذهن شما مي‌گذرد تمركز كنيد. براي كمك به تمركز چشم‌هاي خود را ببنديد.

باورهاي خود را بررسي كنيد
براي شناسايي باورهايي كه در زير افكار شما پنهان هستند لازم است كه متوجه افكار منفي‌اي كه دايما ظاهر مي‌شوند باشيد. هنگامي كه معناي واضحي از آن به دست آورديد از خود بپرسيد: "معناي اين فكر، راجع به من چيست؟" و با اين عبارت جواب دهيد: "اين فكر يعني اين‌كه ..." بعد شروع كنيد به گذاشتن گزينه‌هاي مختلف و اين كار را آن‌قدر ادامه دهيد كه به جوابي ظاهرا درست برسيد مثل: "من ضعيف هستم"، "مردم ارزش اعتماد...

ش.م.ی.م فرهادی

نویسنده ادبیات
سطح
29

ارسالی‌ها
1,691
پسندها
18,252
امتیازها
44,573
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
يك دفتر يادداشت از افكار روزانه خود داشته باشيد
براي فهميدن اين‌كه چگونه افكار شما روي رفتارتان تاثير مي‌گذارد، براي خود يك "دفتر يادداشت افكار" درست كنيد و در آن گزارشي از راه و روش خود در زندگي بنويسيد. در اين دفتر هر فكر و چگونگي به وجود آمدن آن را يادداشت كنيد. سپس راجع به اثري كه آن فكر روي رفتار شما داشته نيز يادداشتي بنويسيد و در پايان هر روز اين يادداشت‌ها را مرور كنيد و ببينيد كه آن افكار و احساسات نشات گرفته از آن‌ها، چقدر روي اعمال انجام شده شما اثر داشته. اگر هفته‌اي يك مرتبه مروري روي دفتر يادداشت خود بكنيد مي‌بينيد كه الگوهاي فكري و رفتاري شما چگونه بوده و در چه نقاطي احتياج به سعي بيشتر براي بهتر و مثبت‌تر شدن داريد.

با خود تكرار كنيد
همين كه شروع به ترسيم الگوهاي فكري...

عقب
بالا