متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مشاوره چگونه میلیونر شویم؟!روانشناسان پاسخ میدهند!!

• نویسنده موضوع Harry_QW
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 195
  • کاربران تگ شده هیچ

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
بسیاری از ما وقتی به زندگی یک فرد موفق و از نظر درآمدی ثروتمند نگاه می‌کنیم در می‌یابیم که استعدادها و توانایی‌های خیلی از ما مشابه و یا حتی شاید بیشتر از آنان است. قطعاً افرادی باهوش‌تر از بیل گیتس یا استیو جابز در این دنیا زندگی می‌کنند و شاید آن‌ها نیز برای خود کسب و کاری دارند اما به اندازه آن‌ها موفق نیستند.

اما روانشناسان گروهی هستند که با رویکردی متفاوت به این سوال که چگونه یک میلیونر شویم؟ می‌نگرند. اگر چه متخصصان اقتصاد و کسب و کار رهنمودهایی به منظور موفقیت کسب و کار شما ارائه می‌دهند اما از نظر روانشناسان تفاوت افراد موفق و غیر موفق در جای دیگری نهفته است و آن طرز نگرش فرد به دنیا و کسب و کارش است. در اینجا توصیه‌هایی از برجسته‌ترین روانشناسان دنیا ارائه شده است تا بتوانید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Harry_QW

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
۲- ثابت قدم باشید

برخی افراد به محض اینکه کاری را شروع می‌کنند و درآمد کمی به دست می‌آورند آن کار را رها کرده و به سراغ کاری دیگر می‌روند. دکتر لورنس خاطره‌ای را نقل می‌کند که بسیار الهام برانگیز است. یکی از دوستان او در دوره جوانی تصمیم گرفت با جمع آوری زباله‌های بازیافتی درآمدی به دست آورد. در ابتدا این کار با مخالفت دوستان و خانواده‌اش روبرو شد اما حالا او یک فرد ثروتنمند شده است و بزرگترین مرکز بازیافت ایالتی را در اختیار دارد. این فرد موفق یک روز به دکتر لورنس گفت:

وقتی اطرافم را نگاه کردم دیدم برخی افرادی که سوپر مارکت دارند درآمد زیادی دارند ولی برخی از آن‌ها نه. همچنین رستوران‌ها نیز اینطوری بودند و وقتی با دقت زیادی نگاه کردم دیدم که در تمامی مشاغل افراد موفق و...

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
۲- ثابت قدم باشید

برخی افراد به محض اینکه کاری را شروع می‌کنند و درآمد کمی به دست می‌آورند آن کار را رها کرده و به سراغ کاری دیگر می‌روند. دکتر لورنس خاطره‌ای را نقل می‌کند که بسیار الهام برانگیز است. یکی از دوستان او در دوره جوانی تصمیم گرفت با جمع آوری زباله‌های بازیافتی درآمدی به دست آورد. در ابتدا این کار با مخالفت دوستان و خانواده‌اش روبرو شد اما حالا او یک فرد ثروتنمند شده است و بزرگترین مرکز بازیافت ایالتی را در اختیار دارد. این فرد موفق یک روز به دکتر لورنس گفت:

وقتی اطرافم را نگاه کردم دیدم برخی افرادی که سوپر مارکت دارند درآمد زیادی دارند ولی برخی از آن‌ها نه. همچنین رستوران‌ها نیز اینطوری بودند و وقتی با دقت زیادی نگاه کردم دیدم که در تمامی مشاغل افراد موفق و...

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
۵- خطاهای خود را اصلاح کنید

در دنیای کسب و کار امروزی تنها یک چیز معنا دارد: آمار. شما باید تمامی ورودی‌ها و خروجی‌های کاری خود را مورد نظارت قرار دهید و اگر ضعفی در بخشی از سیستم دیدید آن را تحلیل و برطرف کنید. دکتر ریچارد راجرز از دانشگاه ایالتی کلرادو مثالی جالب در این زمینه می‌زند:

در نزدیکی خانه ما یک کافی شاپ بود که من هر روز موقع برگشتن از سر کا جلوی آن توقف می‌کردم و کمی به ذهنم استراحت می‌دادم.کافی شاپ حدود ۲۰۰ متر از جاده اصلی فاصله داشت و به سختی دیده می‌شد و به همین دلیل مسافرانی که از جاده عبور می‌کردند آن را نمی‌دیدند. یک روز به صاحب کافی شاپ گفتم چرا یک تابلو اینجا نصب نمی‌کنی؟ و او جواب داد که فکر نکنم مشتری جدیدی به اینجا بیاید چون همه مرا اینجا...

Harry_QW

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
3,869
پسندها
33,810
امتیازها
65,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
۷- اهل ریسک باشید نه حماقت

در اصطلاح روانشناسی به صفتی که در آن فرد از تجربیات جدید استقبال می‌کند و میل به تجربه چیزهای جدید دارد گشودگی به تجربه گفته می‌شود. البته این افراد قبل از اینکه مسیری را شروع کنند به دقت همه جوانب آن را بدون پیشداوری بررسی می‌کنند. در محیط کاری نیز اینگونه است و قطعاً افرادی که از تجربیات خود استفاده کنند و سریع با تغییرات انطباق پیدا کنند موفق‌تر هستند. نمونه بارز افراد موفق در این حوزه کسانی هستند که کسب و کار خود را از حالت سنتی به آنلاین تبدیل کردند و هم اکنون از هر دو حوزه درآمد کسب می‌کنند.

۸- نظم و چارچوب شدید

شاید لازم نباشد برای افرادی که با شما همکار هستند زیاد سخت بگیرید اما این قضیه درباره خود شما کاملاً برعکس است. شما باید برای...

عقب
بالا