ـHarleyـ کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 293 پسندها 7,970 امتیازها 24,583 مدالها 1 سن 19 18/7/19 #11 آبی تر از آنم که بیرنگ بمیرم از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم من آمده لودم که تا مرز رسیدن همراه تو فرسنگ به فرسنگ بمیرم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیرم... امضا : ـHarleyـ
آبی تر از آنم که بیرنگ بمیرم از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم من آمده لودم که تا مرز رسیدن همراه تو فرسنگ به فرسنگ بمیرم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیرم...
A AⓩⓐL نو ورود سطح 0 ارسالیها 1 پسندها 56 امتیازها 80 23/7/19 #12 دِگرم آرِزویِ عِشق نیست ؛ بی دِلان را چهِ آرزو باشد..? #فروغ فرخزاد امضا : AⓩⓐL
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,256 امتیازها 44,573 مدالها 23 29/8/19 #13 ضربه خوردیم وشکستیم و نگفتیم چرا؟! ما دهان از گله بستیم و نگفتیم چرا؟! جای "بنشین" و "بفرما" "بتمرگی" گفتند ما شنیدیم و نشستیم و نگفتیم چرا؟ "تو" نگفتیم و "شمایی" نشنیدیم و هنوز ساده مثل کف دستیم و نگفتیم چرا؟! امضا : ش.م.ی.م فرهادی
ضربه خوردیم وشکستیم و نگفتیم چرا؟! ما دهان از گله بستیم و نگفتیم چرا؟! جای "بنشین" و "بفرما" "بتمرگی" گفتند ما شنیدیم و نشستیم و نگفتیم چرا؟ "تو" نگفتیم و "شمایی" نشنیدیم و هنوز ساده مثل کف دستیم و نگفتیم چرا؟!
م مرد آهنی نو ورود سطح 0 ارسالیها 13 پسندها 22 امتیازها 90 2/9/20 #14 شب و سکوت و شعرهای عاشقانه نگاه زیبای ماه و خیالهای شاعرانه قلبی که همیشه مجذوب توست حال ببین چگونه غرق در عشق بازی با یاد توست... قسمتی از متن " اسرار تنهایی من " (مرد آهنی) آخرین ویرایش 2/9/20
شب و سکوت و شعرهای عاشقانه نگاه زیبای ماه و خیالهای شاعرانه قلبی که همیشه مجذوب توست حال ببین چگونه غرق در عشق بازی با یاد توست... قسمتی از متن " اسرار تنهایی من " (مرد آهنی)
mahdllix کاربر برتر سطح 13 ارسالیها 428 پسندها 7,031 امتیازها 24,673 مدالها 14 11/9/20 نویسنده موضوع #15 وز پیِ دیدنِ او دادنِ جان کارِ من است ! #حافظ امضا : mahdllix