متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

حقایق ناگفته درباره‌ی ثروتمندترین همسران دنیا

• نویسنده موضوع آقای گودرزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 359
  • کاربران تگ شده هیچ

آقای گودرزی

کاربر خبره
سطح
39

ارسالی‌ها
3,584
پسندها
47,940
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
ميراندا كر

قبل از اينكه ميراندا كر، مدير عامل شركت اسنپ چت به نام ايوان اشپيگل را در سال 2015 ملاقات كند، مدل برند ويكتورياز سیکرت بود، و هنوز درد جدايي و طلاق از بازيگر، ارلاندو بلوم را داشت كه از او يك پسر به نام فلين داشت. او به مجله ال كانادا در نوامبر 2016 گفت: «زماني كه من و اورلاندو جدا شديم، من واقعا افسردگي بدي گرفتم. (اين زوج در سال 2013 جدا شدند). من هيچگاه عمق اين حس يا حقيقت آن را درك نكردم زيرا واقعا فرد شادي بودم.»
حقایق ناگفته ای درباره ثروتمندترین همسران دنیا

جدايي كر از بلوم قطعا، علت كم اهميتي داشت كه يكي از اين دلايل، پيوستن به جاستين بيبر و اولين درگيري بين بيبر و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آقای گودرزی

کاربر خبره
سطح
39

ارسالی‌ها
3,584
پسندها
47,940
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
لما هایک-پينو

سلما هایک، يك بازيگر خوب بود قبل از اينكه شروع به قرار گذاشتن با تاجر فرانسوي به نام فرانسوا-هنري پينو در سال 2006 كند. نمي توان به زني كه نامزد دريافت جايزه اسكار سال 2003 است نگاه نكرد. اين احتمالا يكي از دلايل او براي حفظ مديريت استقلال مالي اش بعد از رشد حساب بانكي اش به ميلياردها دلار است. هایک در سال 2011 به ردباك (از طريق مجله هفتگي آمريكا) گفت: «من به سختي كار مي كردم، من زندگي ام را خودم ساختم و عاشق آن هستم. دوست دارم تا استقلال مالي داشته باشم. هيچگاه نمي خواهم كاملا به كس ديگري وابسته باشم.»

حقایق ناگفته ای درباره ثروتمندترین همسران دنیا

البته، درحالي كه با...

آقای گودرزی

کاربر خبره
سطح
39

ارسالی‌ها
3,584
پسندها
47,940
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
آستريد بافت

طبق گزارش روزنامه انگليسي گاردين، وارن بافت؛ همسر آينده خود؛ آستريد منكز را در كلوپ شبانه اوماها، نب، ملاقات كرد. او در حال كار به عنوان پيشخدمت در آنجا بود و همسر اول او، سوزان بافت، در اينجا آواز مي خواند. از اين رو، يكي از عجيب ترين مثلث هاي عشق در تاريخ رقم خورد كه گفته مي شود تا مرگ سوزان در سال 2004 ادامه يافت.

طبق مجله گاردين، سوزان و آستريد، قرن ها ميلياردرهاي معروفی بودند. تبلوید می گفت: «با افزايش ثروت بافت، سوزان بافت، به كار مديريت بنياد خيريه همسرش، پرداخت.» وارن زمان زيادي را با همسرش گذراند - آنها اغلب در كار با هم ظاهر مي شدند. در ضمن، منكز براي ديدن او مي آمد، بدون اينكه اثري از حسادت وجود داشته باشد و گاهي اوقات لبخند هم مي زد، با او صحبت مي كرد و دستش را...

آقای گودرزی

کاربر خبره
سطح
39

ارسالی‌ها
3,584
پسندها
47,940
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
جوآن برانسون

در مورد مرداني شنيده ايد كه كار زيادي انجام مي دهند تا به دختري كه مي خواهند برسند، داستان چگونگي ازدواج ريچارد برانسون با جوآن بامزه است. طبق پست هاي وبلاگ نوشته شده توسط برانسون، اين ميلياردر، در توري در سال 1978 در جزيره نكر، جزيره اي كه در نهايت آن را خريد - با همسرش آشنا شد. «من آن هفته دو بار عاشق شدم – يك بار زماني كه هلي كوپتر ما بالاي آب های فيروزه اي و سواحل شن هاي سفید جزيره نكر پرواز می کرد (عاشق جزيره شدم) و بار ديگر زماني كه لبخند دختري زيبا در كنار خودم در اين سفر را ديدم. در كل ما اطراف جزيره گشتي زديم و در مورد تبديل اين مكان براي نوازندگان، رويا پردازي كرديم.»

[IMG alt="حقایق ناگفته ای درباره ثروتمندترین همسران...​

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا