- ارسالیها
- 552
- پسندها
- 17,195
- امتیازها
- 35,373
- مدالها
- 17
- نویسنده موضوع
در این پست قصد دارم به انواع جن ها بپردازم.نکته:"هیچ گاه به منظور سرگرمی یا کنجکاوی دست به احضار جن نزنید.زیرا عواقب آن جبران ناپذیر است."
رده اول اجنه:پادشاهان جن
این گروه از اجنه همان طور که از اسمشان معلوم است،برترین نوع جن به شمار می آیند و بسیار قدرت مند هستند.تنها افرادی میتوانند پادشاهان جن را احضار کنن که دارای علم کبیر و آگاهی بسیار بالا باشند.به عبارت دیگر تنها استادان این فن قادر به ارتباط با آن ها خواهند بود.احضار آن ها بسیار بسیار سخت است.این نوع احضار برای افراد مبتدی خطرناک نیست چون اصولا کاری انجام نمیشود که خطرناک باشد.یکی از پادشاهان جن روح قدرتمندPAIMON میباشد.توصیه میکنم حتی اسم او را هم تکرار نکنید.
نحوه صحبت با پادشاهان جن
اگر برفرض یک آدم خوشبختی پیدا شد و توانست...
رده اول اجنه:پادشاهان جن
این گروه از اجنه همان طور که از اسمشان معلوم است،برترین نوع جن به شمار می آیند و بسیار قدرت مند هستند.تنها افرادی میتوانند پادشاهان جن را احضار کنن که دارای علم کبیر و آگاهی بسیار بالا باشند.به عبارت دیگر تنها استادان این فن قادر به ارتباط با آن ها خواهند بود.احضار آن ها بسیار بسیار سخت است.این نوع احضار برای افراد مبتدی خطرناک نیست چون اصولا کاری انجام نمیشود که خطرناک باشد.یکی از پادشاهان جن روح قدرتمندPAIMON میباشد.توصیه میکنم حتی اسم او را هم تکرار نکنید.
نحوه صحبت با پادشاهان جن
اگر برفرض یک آدم خوشبختی پیدا شد و توانست...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.