- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,545
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
رسول قهرمانی در ادامه جلسه محاکمه مدیران بانک سرمایه در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلاگران اقتصادی با اشاره به حضور بهروز ریخته گران در جلسات هیئت مدیره بانک سرمایه اظهار کرد: هماکنون در مرحله ردیابی حسابهای ریختهگران هستیم و قرار بوده تسهیلاتی را برای استفاده در چرخه تولید کشور بگیرد ولی ریختهگران تسهیلات را در این مسیر استفاده نکرده است.
در این هنگام زارعی معاون مالی وقت بانک سرمایه درباره نحوه برخورد ریختهگران با برخی از اعضای جلسه هیئت مدیره گفت: در یکی از جلسات حاضر نشدم صورتجلسه را امضا کنم و ریختهگران خطاب به خانی مدیر عامل وقت بانک گفت چه معنایی دارد معاون مالی در این جلسه شرکت کند. خانی به من گفت که یک چک صادر کنم تا فقط به آنها نشان بدهم و من چک را تنظیم کردم...
در این هنگام زارعی معاون مالی وقت بانک سرمایه درباره نحوه برخورد ریختهگران با برخی از اعضای جلسه هیئت مدیره گفت: در یکی از جلسات حاضر نشدم صورتجلسه را امضا کنم و ریختهگران خطاب به خانی مدیر عامل وقت بانک گفت چه معنایی دارد معاون مالی در این جلسه شرکت کند. خانی به من گفت که یک چک صادر کنم تا فقط به آنها نشان بدهم و من چک را تنظیم کردم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.