اسفناج

  • نویسنده موضوع mrywm
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 207
  • کاربران تگ شده هیچ

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,070
پسندها
15,538
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
21
سطح
25
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
اسفناج (نام علمی: Spinacia oleracea) یک نوع گیاه یک ساله با ساق و برگ لطیف است که می‌توان در آش از آن استفاده کرد.اسفناج سرشار از لوتئین و گزانتین است که اینکاروتنوئیدها، از بین برنده مولکول‌های بی ثباتی به نام رادیکال‌های آزاد در بدن هستند قبل از اینکه رادیکال‌های آزاد بتوانند به بدن آسیب برسانند. کاروتنوئیدها در اسفناج و سایر سبزی‌هایی که دارای برگ سبز پر رنگ هستند، وجود دارند، برخی مطالعات نشان داده‌اند که که آن‌ها می‌توانند با سرطان دهان، معده و مری مقابله کنند.
بر خلاف تصور عامه مردم که اسفناج را یک گیاه با میزان آهن زیاد می‌دانند، این سبزی فقط دارای ۳.۵ میلی گرم آهن در ۱۰۰ گرم اسفناج خام است. به رغم باور همگان، اسفناج منبع فوق‌العاده خوب آهن نیست، زیرا میزان اسید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : mrywm

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,070
پسندها
15,538
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
21
سطح
25
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
250px-Spinacia_oleracea_Spinazie_bloeiend.jpg
 
امضا : mrywm

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
5
بازدیدها
423
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
170

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا