تحت تعقیب کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,576 پسندها 7,097 امتیازها 28,973 مدالها 1 29/7/17 نویسنده موضوع محروم #41 در پيچ و خم عشق بسى نكته نهفته ست دام است و هزاران سخن و راز نگفته ست زانجا تو گذر كردى اگر سر به سلامت بينى تو چه گلها كه از غنچه شكفته ست . امضا : تحت تعقیب
در پيچ و خم عشق بسى نكته نهفته ست دام است و هزاران سخن و راز نگفته ست زانجا تو گذر كردى اگر سر به سلامت بينى تو چه گلها كه از غنچه شكفته ست .
تحت تعقیب کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,576 پسندها 7,097 امتیازها 28,973 مدالها 1 29/7/17 نویسنده موضوع محروم #42 گر به زیارت آمدی حمدی و سوره ای بخـوان هو که به همت توام جان برسد به جـــــاودان نقش مزار من کنید این دو سخن که شهریار با غم عشق زاده و با غم عشق داده جان . امضا : تحت تعقیب
گر به زیارت آمدی حمدی و سوره ای بخـوان هو که به همت توام جان برسد به جـــــاودان نقش مزار من کنید این دو سخن که شهریار با غم عشق زاده و با غم عشق داده جان .
تحت تعقیب کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,576 پسندها 7,097 امتیازها 28,973 مدالها 1 29/7/17 نویسنده موضوع محروم #43 حافظ کجای کاری ؟ فالت غلط درآمد گفتی “غمت سر آید” این عمر من سر آمد امضا : تحت تعقیب
تحت تعقیب کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,576 پسندها 7,097 امتیازها 28,973 مدالها 1 29/7/17 نویسنده موضوع محروم #44 ای مزار سینه ات جایگاه من شانه ستبر تو تکیه گاه من با تو زنده ام به جان لحظه ها ای دلیل گریه های گاه گاه من . امضا : تحت تعقیب
ای مزار سینه ات جایگاه من شانه ستبر تو تکیه گاه من با تو زنده ام به جان لحظه ها ای دلیل گریه های گاه گاه من .
تحت تعقیب کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,576 پسندها 7,097 امتیازها 28,973 مدالها 1 29/7/17 نویسنده موضوع محروم #45 همه عمرم همیشه من به یادت به یادت خاطـر من کرده عادت نـگـاهـت کرده دل را زار و بـیمار به یادم آمده یادت عیادت . امضا : تحت تعقیب
همه عمرم همیشه من به یادت به یادت خاطـر من کرده عادت نـگـاهـت کرده دل را زار و بـیمار به یادم آمده یادت عیادت .
تحت تعقیب کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,576 پسندها 7,097 امتیازها 28,973 مدالها 1 29/7/17 نویسنده موضوع محروم #46 خواهم که در این غمکده آرام بمیرم گمنام سفر کردم و گمنام بمیرم خواهم ز خدایم که به دلخواه بمیرم یعنی که تو راه بینم و آنگاه بمیرم امضا : تحت تعقیب
خواهم که در این غمکده آرام بمیرم گمنام سفر کردم و گمنام بمیرم خواهم ز خدایم که به دلخواه بمیرم یعنی که تو راه بینم و آنگاه بمیرم
تحت تعقیب کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,576 پسندها 7,097 امتیازها 28,973 مدالها 1 29/7/17 نویسنده موضوع محروم #47 ترسم که به پایان رسد عمر و تو نیایی از داغ جدایی جگرم سوخت، کجایی؟! بخت من سرگشته گره خورده به مویت وقت است دگر حلقه ی گیسو بگشایی . امضا : تحت تعقیب
ترسم که به پایان رسد عمر و تو نیایی از داغ جدایی جگرم سوخت، کجایی؟! بخت من سرگشته گره خورده به مویت وقت است دگر حلقه ی گیسو بگشایی .
تحت تعقیب کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,576 پسندها 7,097 امتیازها 28,973 مدالها 1 29/7/17 نویسنده موضوع محروم #48 كفاره شعرى كه نخوانديم و قضا شد با ركعتى از وصف دو ابروت ادا شد حالم چو جوانى است كه يك موى سپيدش در چهره فرسوده آيينه دو تا شد امضا : تحت تعقیب
كفاره شعرى كه نخوانديم و قضا شد با ركعتى از وصف دو ابروت ادا شد حالم چو جوانى است كه يك موى سپيدش در چهره فرسوده آيينه دو تا شد
تحت تعقیب کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,576 پسندها 7,097 امتیازها 28,973 مدالها 1 29/7/17 نویسنده موضوع محروم #49 ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺧﺎﻙ ﻭﻳﺮﺍﻧﮕﺮ ﻧﻬﺎﻥ ﻭ ﺑﻲ ﺍﺛﺮ ﮔﺮﺩﻡ ﻭﻟﻲ ﺑﺎ ﻳﺎﺩ ﺷﻴﺮﻳﻨﺶ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺟﺎﻭﺩﺍﻥ ﺑﺎﺷﻢ ﭼﻨﺎﻥ ﻟﺒﺮﻳﺰﻡ ﺍﺯ ﻋﺸﻘﺶ ﺷﺮﺍﺏ ﺗﻠﺦ ﺣﺎﺟﺖ ﻧﻴﺴﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﺴﺖ ﭼﺸﻤﺎﻧﺶ ﻣﺮﺍ ﻣﺨﻤﻮﺭ ﻋﺎﻟﻢ ﻛﺮﺩ امضا : تحت تعقیب
ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺧﺎﻙ ﻭﻳﺮﺍﻧﮕﺮ ﻧﻬﺎﻥ ﻭ ﺑﻲ ﺍﺛﺮ ﮔﺮﺩﻡ ﻭﻟﻲ ﺑﺎ ﻳﺎﺩ ﺷﻴﺮﻳﻨﺶ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺟﺎﻭﺩﺍﻥ ﺑﺎﺷﻢ ﭼﻨﺎﻥ ﻟﺒﺮﻳﺰﻡ ﺍﺯ ﻋﺸﻘﺶ ﺷﺮﺍﺏ ﺗﻠﺦ ﺣﺎﺟﺖ ﻧﻴﺴﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﺴﺖ ﭼﺸﻤﺎﻧﺶ ﻣﺮﺍ ﻣﺨﻤﻮﺭ ﻋﺎﻟﻢ ﻛﺮﺩ
تحت تعقیب کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 1,576 پسندها 7,097 امتیازها 28,973 مدالها 1 29/7/17 نویسنده موضوع محروم #50 گاهی از دوزخ چشمانِ تو می سوزد دل گاهی از سردی چشمانِ تو یخ می بندد لبِ خاکستری و بی جانم گاهی از بازی این دُرِّ گران می خندد . امضا : تحت تعقیب
گاهی از دوزخ چشمانِ تو می سوزد دل گاهی از سردی چشمانِ تو یخ می بندد لبِ خاکستری و بی جانم گاهی از بازی این دُرِّ گران می خندد .