- ارسالیها
- 2,070
- پسندها
- 15,543
- امتیازها
- 44,373
- مدالها
- 22
- سن
- 20
- نویسنده موضوع
- #1
زیست بوم- کشاورزی/ عطیه کاظمی مجرد:
در گياهان مختلف سبزينه دار كه فتوسنتز انجام مي دهند، ماده غذایی ساخته شده که اولين محصول پايدار می باشد، متفاوت است . بدين معني كه اولين محصول پايدار در دسته اي از گياهان يك اسيد سه كربني به نام «3- فسفو گليسيريك اسيد» و دسته اي ديگر يك اسيد چهار كربني به نام« دي كربوكسيليك اسيد » ( داراي دو عامل كربوكسيل COOH- ، مثل اسيد اگزالواستيك ،اسيد ماليك ، اسيد آسپارتيك ) مي باشد . گياهاني كه اولين محصول پايدار حاصل از فتوسنتز آن ها يك اسيد سه كربنه است گياهان C3 و آندسته كه اولين محصول پايدار آن ها چهار كربني است گياهان C4 ناميده مي شوند . گياهان C4 در مقايسه با گياهان C3 از بازدهي فتوسنتزي بيشتري برخوردارند . بر همين پايه علف هاي هرز C4 نسبت به علف هاي...
در گياهان مختلف سبزينه دار كه فتوسنتز انجام مي دهند، ماده غذایی ساخته شده که اولين محصول پايدار می باشد، متفاوت است . بدين معني كه اولين محصول پايدار در دسته اي از گياهان يك اسيد سه كربني به نام «3- فسفو گليسيريك اسيد» و دسته اي ديگر يك اسيد چهار كربني به نام« دي كربوكسيليك اسيد » ( داراي دو عامل كربوكسيل COOH- ، مثل اسيد اگزالواستيك ،اسيد ماليك ، اسيد آسپارتيك ) مي باشد . گياهاني كه اولين محصول پايدار حاصل از فتوسنتز آن ها يك اسيد سه كربنه است گياهان C3 و آندسته كه اولين محصول پايدار آن ها چهار كربني است گياهان C4 ناميده مي شوند . گياهان C4 در مقايسه با گياهان C3 از بازدهي فتوسنتزي بيشتري برخوردارند . بر همين پايه علف هاي هرز C4 نسبت به علف هاي...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.