- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,909
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
اردوی تیم پرسپولیس در کارتپه ترکیه با حواشی مختلفی همراه بود. عدم تدارک منظم برای انجام بازی دوستانه، هوای مه آلود و تعطیلی تمرین در کنار دیگر موضوعات سبب شد تا جنجال های مختلفی به وجود بیاید. کریم باقری کمک مربی گابریل کالدرون در این خصوص توضیحاتی را به روابط عمومی پرسپولیس ارائه کرد.
درباره محمدوند از یحیی بپرسید
از زمان آمدن آقای کالدرون تا رفتن به اردو، 3 تا 4 روز زمان بود. وقتی آمدند من از ایشان درباره برنامه ها و امکاناتی که می خواهند پرسیدم تا به باشگاه منتقل شود. درباره اردو هم سوال کردم که گفتند اگر باشد، خیلی خوب است. من هم به باشگاه منتقل کردم. زمان برای برنامه ریزی خیلی کم بود. من یک دوست را به آقای عرب معرفی کردم که همه او را می شناسند. عارف محمدوند برنامه تیم...
درباره محمدوند از یحیی بپرسید
از زمان آمدن آقای کالدرون تا رفتن به اردو، 3 تا 4 روز زمان بود. وقتی آمدند من از ایشان درباره برنامه ها و امکاناتی که می خواهند پرسیدم تا به باشگاه منتقل شود. درباره اردو هم سوال کردم که گفتند اگر باشد، خیلی خوب است. من هم به باشگاه منتقل کردم. زمان برای برنامه ریزی خیلی کم بود. من یک دوست را به آقای عرب معرفی کردم که همه او را می شناسند. عارف محمدوند برنامه تیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.