- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,909
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
امید عالیشاه کاپیتان پرسپولیس در مقابل سایپا بود. او پس از بازی در گفتگو با ورزش سه راجع به بازی گفت: مربی همه را محک می زند و از همه استفاده می کند، ملاک نمی شود که بگوییم بازی را باختیم. چون بازی دوستانه هم نداشتیم بنده خدا می خواهد همه را ببیند.
عالیشاه افزود: به امید خدا امیدوارم که مهاجمی که می خواهند بیاید و تیم تکمیل شود و نفراتی که هستند بمانند جدا نشوند و با تیم کامل وارد لیگ بشویم.
کاپیتان سوم پرسپولیس درباره شرایط خودش توضیح داد: من گفتم تا زمانی که بتوانم کمک کنم هستم و جایی که بتوانم تشخیص بدهم نتوانم کمک کنم خودم می روم و آدمی نیستم که به هر قیمتی بمانم. یکشنبه مذاکرات نهایی انجام می شود و امیدوارم خیر باشد.
عالیشاه در پاسخ به سوالی درخصوص تغییر ادبیات بازیکنان پس از...
عالیشاه افزود: به امید خدا امیدوارم که مهاجمی که می خواهند بیاید و تیم تکمیل شود و نفراتی که هستند بمانند جدا نشوند و با تیم کامل وارد لیگ بشویم.
کاپیتان سوم پرسپولیس درباره شرایط خودش توضیح داد: من گفتم تا زمانی که بتوانم کمک کنم هستم و جایی که بتوانم تشخیص بدهم نتوانم کمک کنم خودم می روم و آدمی نیستم که به هر قیمتی بمانم. یکشنبه مذاکرات نهایی انجام می شود و امیدوارم خیر باشد.
عالیشاه در پاسخ به سوالی درخصوص تغییر ادبیات بازیکنان پس از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.