- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,914
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
محمد نصرتی سرمربی جدید تیم گل ریحان البرز درباره وضعیت این تیم توضیح داد: قرعه کشی بد نبود، اما اگر می خواهیم موفق شویم باید تمام تمرکزمان را بگذاریم روی پیشرفت تیممان. من الان سرمربی گل ریحان البرز هستم و تمام تلاشمان را می کنیم. از همین امروز که حریفان مشخص شدند سعی داریم روی نقاط قوت و ضعف حریفانمان کار کنیم تا انشالله بتوانیم با شناخت خوب، شروع مسابقات را استارت بزنیم.
محمد نصرتی با تبیین اهداف تیمش در فصل جدید گفت: من و همکارانم تمام تلاشمان را می کنیم بهترین عملکرد را داشته باشیم و هدف ما صعود است و در غیر این صورت نمی توانیم پیشرفت کنیم. تمام تلاشمان را می کنیم و بازیکنانم هم قدر مسلم می دانند که باید بهترین کیفیت را ارائه کنند تا بتوانیم بهترین نتایج را بگیریم و نماینده خوب و...
محمد نصرتی با تبیین اهداف تیمش در فصل جدید گفت: من و همکارانم تمام تلاشمان را می کنیم بهترین عملکرد را داشته باشیم و هدف ما صعود است و در غیر این صورت نمی توانیم پیشرفت کنیم. تمام تلاشمان را می کنیم و بازیکنانم هم قدر مسلم می دانند که باید بهترین کیفیت را ارائه کنند تا بتوانیم بهترین نتایج را بگیریم و نماینده خوب و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.