- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,914
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
سیاوش شاید قبل از آبان ماه نحس سال 95 که سرفه هایش آغاز شده بود به دنبال مشهور شدن بود و لذت بردن از زندگی را در تحقق این موضوع می دانست ولی حالا ارزشِ "بودن" را به خوبی درک کرده و می داند چقدر ارزشمند است که می تواند دوباره دستکش ها و لباس دروازه بانی ای که در اوج بیماری از پدرش خواسته بود تا برایش بخرد، بپوشد و برود داخل مستطیل سبز.
مصاحبه ما با سیاوش غلامپور در مورد بیماری اش آغاز شد و اینکه چه زمانی اولین نشانه های بیماری سرطان خون پدیدار شد. او با لحنی آرام شروع به صحبت کرد و گفت:« تقریبا اواخر نیم فصل بود. داشت نیم فصل تمام می شد. آخرین بازی ما با سایپا بود. حالم زیاد خوب نبود. احساس می کردم تب و لرز دارم. مدام تب می کردم. سرفه های شدید داشتم. فکر می کردم دلیلش سرماخوردگی یا یک...
مصاحبه ما با سیاوش غلامپور در مورد بیماری اش آغاز شد و اینکه چه زمانی اولین نشانه های بیماری سرطان خون پدیدار شد. او با لحنی آرام شروع به صحبت کرد و گفت:« تقریبا اواخر نیم فصل بود. داشت نیم فصل تمام می شد. آخرین بازی ما با سایپا بود. حالم زیاد خوب نبود. احساس می کردم تب و لرز دارم. مدام تب می کردم. سرفه های شدید داشتم. فکر می کردم دلیلش سرماخوردگی یا یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.