متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار چرا بعضی بر این باورند که موسیقی حرام است؟

• نویسنده موضوع Hamraz.raz
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 60
  • بازدیدها 3,195
  • کاربران تگ شده هیچ

Hamraz.raz

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
130
پسندها
264
امتیازها
2,333
مدال‌ها
1
  • نویسنده موضوع
درود
به نظرتون چرا بعضی بر این باورند که موسیقی حرام است؟

N...A

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
99
پسندها
415
امتیازها
2,863
مدال‌ها
2
بله بعضی افکار بده
درست میگید

N...A

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
99
پسندها
415
امتیازها
2,863
مدال‌ها
2
ولیکن موسیقی تاثیرات مخربی رو بر مغز میذاره

**Reyhane**

نو ورود
سطح
7

ارسالی‌ها
9
پسندها
735
امتیازها
4,363
مدال‌ها
6
دقیقا اقا همه جا جار میزنن موسیقی حرومه و گوش نکنین ولی نمیگن چه نوع موسیقیایی حرومه

امضا : **Reyhane**

**Reyhane**

نو ورود
سطح
7

ارسالی‌ها
9
پسندها
735
امتیازها
4,363
مدال‌ها
6
فکر کنم از این جهات که شنیدن صدای یک زن نامحرم بر یک مرد نامحرم و همین طور بلعکس حرامه، مخصوصا با صدای بلند. هزار ماشا الله خواننده های گلمون هم حنجره رو جر می دن برا خوندن.:p
اما موسیقی های بی کلام واقعا اشکالی ندارن و هیچ کدام از مراجع دینی ، اون رو منع نکردن !:cool: این دیگه از خشک مذهب بودن ای سری آدم هاست که می خوان خواسته های خودشونو به دیگران تحمیل کنن.:mad:
توجه!
رفتم خونه ی مادربزرگم با یه جعبه شیرینی، می گم : مامان مژده بده! بالاخره نشان نوازندگی پیانو رو گرفتم.:)
مادربزرگم هم با عین بی رحمی می گه: رفتی مطرب شدی، واسش شیرینی می یاری ؟ دینتو فراموش کردی؟ حتما از فردا هم می خوای گیساتو بیرون بزاری ؟ نه؟:mad:
حالا شما به این نکته توجه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : **Reyhane**

Hamraz.raz

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
130
پسندها
264
امتیازها
2,333
مدال‌ها
1
  • نویسنده موضوع
این اعتقادات کاملا غلطه. یعنی به خاطر مردا ما باید خودمون رو از هر جهت محدود کنیم؟
زن ها و مرد ها از حقوق یکسان برخوردار هستند.
موسیقی چه خواننده زن باشه و چه خواننده مرد باشه به هیچ عنوان نمیتونه حرام باشه

EUROS

کاربر خبره
سطح
35

ارسالی‌ها
3,509
پسندها
32,095
امتیازها
71,673
مدال‌ها
33
ولی من میگم
فکر کنم از این جهات که شنیدن صدای یک زن نامحرم بر یک مرد نامحرم و همین طور بلعکس حرامه، مخصوصا با صدای بلند. هزار ماشا الله خواننده های گلمون هم حنجره رو جر می دن برا خوندن.:p
اما موسیقی های بی کلام واقعا اشکالی ندارن و هیچ کدام از مراجع دینی ، اون رو منع نکردن !:cool: این دیگه از خشک مذهب بودن ای سری آدم هاست که می خوان خواسته های خودشونو به دیگران تحمیل کنن.:mad:
توجه!
رفتم خونه ی مادربزرگم با یه جعبه شیرینی، می گم : مامان مژده بده! بالاخره نشان نوازندگی پیانو رو گرفتم.:)
مادربزرگم هم با عین بی رحمی می گه: رفتی مطرب شدی، واسش شیرینی می یاری ؟ دینتو فراموش کردی؟ حتما از فردا هم می خوای گیساتو بیرون بزاری ؟ نه؟:mad:
حالا شما به این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : EUROS

EUROS

کاربر خبره
سطح
35

ارسالی‌ها
3,509
پسندها
32,095
امتیازها
71,673
مدال‌ها
33
جدیدا بعضی اهنگ های رپ هستن که توشون از کلمات فجیع و زشتی استفاده میشه حتی اهنگای رپ نه برخی اهنگای پاپم اینجورین
توشون یه حرفایی زده میشه که واقعا شرع رو زیر سوال میبره از نظر من گوش کردن به این طور اهنگ ها میتونه حرام باش در ضمن الان هیچکس اهنگیو به قصد لذت گوش نمیده خیلیا اهنگارو برای ارامشش گوش میدن از طرفی اگه گوش دادان به هر گونه اهنگی حرام بود پس اون اهنگایی که صدا و سیما خودش از رادیو یا تلوزیون پخش میکنه چیه؟؟

امضا : EUROS

N...A

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
99
پسندها
415
امتیازها
2,863
مدال‌ها
2
جدیدا بعضی اهنگ های رپ هستن که توشون از کلمات فجیع و زشتی استفاده میشه حتی اهنگای رپ نه برخی اهنگای پاپم اینجورین
توشون یه حرفایی زده میشه که واقعا شرع رو زیر سوال میبره از نظر من گوش کردن به این طور اهنگ ها میتونه حرام باش در ضمن الان هیچکس اهنگیو به قصد لذت گوش نمیده خیلیا اهنگارو برای ارامشش گوش میدن از طرفی اگه گوش دادان به هر گونه اهنگی حرام بود پس اون اهنگایی که صدا و سیما خودش از رادیو یا تلوزیون پخش میکنه چیه؟؟
شما از کجا میدونی اتفاقا گوش میدن
مگه همه ی کارای صداسیما درسته؟؟!
خییلی نقد براش هست

N...A

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
99
پسندها
415
امتیازها
2,863
مدال‌ها
2
هر آهنگی رو هر موسیقی ای و هرمتنی رو اگه به قصد لذت گوش بدی چه مرد چه زن حرامه
البته من خیلی قبولش ندارم
اگر شما به عدالت خدا شک نداشته باشید قطعا این موضوع رو هم می پذیرید

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا