₰جادوگرِخویش₰ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,103 پسندها 11,654 امتیازها 38,673 مدالها 23 10/3/23 مدیر #21 최 아리 گفت بحث ظاهرسازی خوب نیست اینجا. کلیک کنید تا باز شود... چرا من ترجیح میدم طرف مقابلم بگه آدم بدی هست ولی تظاهر به خوب بودن نکنه. این هم بد بودن به نوع خوبش. امضا : ₰جادوگرِخویش₰
최 아리 گفت بحث ظاهرسازی خوب نیست اینجا. کلیک کنید تا باز شود... چرا من ترجیح میدم طرف مقابلم بگه آدم بدی هست ولی تظاهر به خوب بودن نکنه. این هم بد بودن به نوع خوبش.
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,863 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 18 10/3/23 #22 ⊱Kuhiyar.K⊰ گفت چرا من ترجیح میدم طرف مقابلم بگه آدم بدی هست ولی تظاهر به خوب بودن نکنه. این هم بد بودن به نوع خوبش. کلیک کنید تا باز شود... ولی بنظرتون این گفتنه باعث نمیشه اخلاقیات طی مدتی تغییر کنه؟ باتوجه به مباحث متعدد روانشناسی درمورد حرفایی که میگیم... . امضا : Mahtab Rezayat
⊱Kuhiyar.K⊰ گفت چرا من ترجیح میدم طرف مقابلم بگه آدم بدی هست ولی تظاهر به خوب بودن نکنه. این هم بد بودن به نوع خوبش. کلیک کنید تا باز شود... ولی بنظرتون این گفتنه باعث نمیشه اخلاقیات طی مدتی تغییر کنه؟ باتوجه به مباحث متعدد روانشناسی درمورد حرفایی که میگیم... .
₰جادوگرِخویش₰ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,103 پسندها 11,654 امتیازها 38,673 مدالها 23 10/3/23 مدیر #23 최 아리 گفت ولی بنظرتون این گفتنه باعث نمیشه اخلاقیات طی مدتی تغییر کنه؟ باتوجه به مباحث متعدد روانشناسی درمورد حرفایی که میگیم... . کلیک کنید تا باز شود... میشه. هردوش میشه. رفتار ها خیلی پیچیده هست و ثابت نیست. امضا : ₰جادوگرِخویش₰
최 아리 گفت ولی بنظرتون این گفتنه باعث نمیشه اخلاقیات طی مدتی تغییر کنه؟ باتوجه به مباحث متعدد روانشناسی درمورد حرفایی که میگیم... . کلیک کنید تا باز شود... میشه. هردوش میشه. رفتار ها خیلی پیچیده هست و ثابت نیست.
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,418 پسندها 40,337 امتیازها 96,873 مدالها 41 30/3/23 مدیر #24 بعضیا همین شکلین ولی بعضیا هم رمان آقاییه مغرور خشن هار بیتربیتو خوندن که میخوام شوهرجان آیندشون هم از همین قماش باشه ولی نمیدونن چه چیز وحشتناك مزخرفی میخوان امضا : Kalŏn
بعضیا همین شکلین ولی بعضیا هم رمان آقاییه مغرور خشن هار بیتربیتو خوندن که میخوام شوهرجان آیندشون هم از همین قماش باشه ولی نمیدونن چه چیز وحشتناك مزخرفی میخوان