نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

دنباله دار چرا بعضی بر این باورند که موسیقی حرام است؟

• نویسنده موضوع Hamraz.raz
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 60
  • بازدیدها 3,298
  • کاربران تگ شده هیچ

zeinab z

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
735
پسندها
8,833
امتیازها
31,973
مدال‌ها
17
این اعتقادات کاملا غلطه. یعنی به خاطر مردا ما باید خودمون رو از هر جهت محدود کنیم؟
زن ها و مرد ها از حقوق یکسان برخوردار هستند.
موسیقی چه خواننده زن باشه و چه خواننده مرد باشه به هیچ عنوان نمیتونه حرام باشه
زن ها و مردا از حقوق یکسان برخوردان ولی نه هر زمینه ای
مردا میتونن با یه تیشرت و شلوار و بدون روسری از خونه برن بیرون اما اگه یه دختر با این وضع بره همه نگاهش میکنن چرا؟ چون مثل هم نیستن
خداوند گفته زنو مرد یکسان اند اما هرکدوم محدودیت هایی دارند
درمورد موسیقی هم
گوش دادن به صدای مرد حرام نیست اما اگر مردی به صدای زن نامرحم گوش بده حرامه چون خود به خود ممکنه تحریک بشه

امضا : zeinab z

EUROS

کاربر خبره
سطح
35

ارسالی‌ها
3,508
پسندها
32,090
امتیازها
71,673
مدال‌ها
33
زن ها و مردا از حقوق یکسان برخوردان ولی نه هر زمینه ای
مردا میتونن با یه تیشرت و شلوار و بدون روسری از خونه برن بیرون اما اگه یه دختر با این وضع بره همه نگاهش میکنن چرا؟ چون مثل هم نیستن
خداوند گفته زنو مرد یکسان اند اما هرکدوم محدودیت هایی دارند
درمورد موسیقی هم
گوش دادن به صدای مرد حرام نیست اما اگر مردی به صدای زن نامرحم گوش بده حرامه چون خود به خود ممکنه تحریک بشه
میتون درست باش این نظر

امضا : EUROS
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] zeinab z

zeinab z

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
735
پسندها
8,833
امتیازها
31,973
مدال‌ها
17
اقا یه سوال الان اذانو یه مرد نامحرم میخونهپس چرا حروم نیست؟
چون اون مرد با اذان نمیاد ریتم بگیره و واسمون چهچه کنه :/ بعدش هم صدای مرد حرام نیست مگر زنی به قصد لذت گوش بده

zeinab z

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
735
پسندها
8,833
امتیازها
31,973
مدال‌ها
17
جدیدا بعضی اهنگ های رپ هستن که توشون از کلمات فجیع و زشتی استفاده میشه حتی اهنگای رپ نه برخی اهنگای پاپم اینجورین
توشون یه حرفایی زده میشه که واقعا شرع رو زیر سوال میبره از نظر من گوش کردن به این طور اهنگ ها میتونه حرام باش در ضمن الان هیچکس اهنگیو به قصد لذت گوش نمیده خیلیا اهنگارو برای ارامشش گوش میدن از طرفی اگه گوش دادان به هر گونه اهنگی حرام بود پس اون اهنگایی که صدا و سیما خودش از رادیو یا تلوزیون پخش میکنه چیه؟؟
من عین سوال های تورو از چندین روحانی پرسیدم و جوابشم به همراز گفتم که حرفمو قبول نکرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] EUROS

zeinab z

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
735
پسندها
8,833
امتیازها
31,973
مدال‌ها
17
جوابش چی بود؟؟
ببین من چادریم و به شدت به خدا و دینم اهمیت میدم اما نمیدونم چیشد که به گیتار علاقه پیدا کردم رفتم رساله ی مرجع تقلیدم (آیة الله خامنه ای) رو نگاه کردم نوشته بود موسیقی در صورت لهو و لعب بودن حرام است چه گوش دادن و چه یادگیری. من با خودم گفتم حتما منظورش موسیقی های رپ و اونایی یه که ادمو به رقص میاره بنابراین دیگه با تصویر سازی های خودم کلاس ثبت نام کردمو یه مدت رفتم اما دیدم هرکاری میکنم انگار نمیتونم زیاد به خدا نزدیک بشم و خیلی حس بدی داشتم تا اینکه شک کردمو از چندین روحانی پرسیدم و همشون یه چیز گفتن
تعبیر تو از لهو و لعب غلط بود
گفتن تمامی موسیقی ها لهو و لعب محسوب میشن حالا اگه گوش دادن به موسیقیو بزاریم کنار اون الات...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

sad.dracula

مدیر بازنشسته
سطح
2

ارسالی‌ها
892
پسندها
1,999
امتیازها
15,473
مدال‌ها
1
احکام موسیقی حرام

کامل توضیح داده!
منطقی بودن تاپیکی معرفی کردم
بستگی به عقاید و اعتقادات هر کسی داره!

امضا : sad.dracula

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,177
پسندها
36,643
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
سلام دوستان
گفتم منم نظرم رو گفته باشم.
اول اینکه من موافق نیستم. اگر به این بود الان من باید کافر میبودم در حالی که به اعتقاداتم پایبندم. موسیقی یک نوع هنر. زدن یک ساز، از چه نظر حرامه؟ مگه چقدر ضعیف النفسیم که با یک اهنگی که برای ارامشه تحریک شیم؟
قرار نیست هر چی مراجع میگن درست باشه! اونا بین خودشونم اختلاف دارن. شما با عقل و منطق خودت تصمیم بگیر. اینکه یه اهنگ واقعا رو تو تاثیر داره؟
موسیقی فقط شامل اهنگایی نیست که گوش میدیم. اگه کلا موسیقی حرام باشه، پس اهنگای مذهبی هم حرامه. اهنگایی که در مدح و ستایشه. اگه حرامه، پس سرود ملی هم حرامه! اگه حرامه، چرا تو ماه عسل، برنامه ای که مذهبی و تو ماه مبارک رمضانه باید اهنگ پخش بشه؟
از طرفی اعتقادات من فرق داره. شاید هم کنجکاو باشین موضوع رو از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Najva❁

تیام

کاربر فعال
سطح
2

ارسالی‌ها
42
پسندها
2,192
امتیازها
24,073
مدال‌ها
1
هرکسی عقیده داره و بستگی به عقاید طرف داره

امضا : تیام

fariimahyousefi

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
108
پسندها
2,119
امتیازها
16,473
مدال‌ها
3
من که موافق نیستم چون حرام نیست. تو بیشتر مواقع موسیقی میتونه خیلی ارامش بخش باشه برای ادم و گاهی هم ادمو شاد کنه و از حال و هوای بدش بیرون بیاد :/ بعدش این حرام نمیشه که البته این عقیده منه

امضا : fariimahyousefi

malikaaraghi

مدیر بازنشسته
سطح
13

ارسالی‌ها
212
پسندها
4,137
امتیازها
17,083
مدال‌ها
13
هر آهنگی رو هر موسیقی ای و هرمتنی رو اگه به قصد لذت گوش بدی چه مرد چه زن حرامه
البته من خیلی قبولش ندارم
بله منم خودم قبول ندارم
و به نظرم موسیقی حروم نیست(اگه باشه من یه گناه کار حرفه ای هستم) مگر به قصد لذت باشه(اونم صدا زن)

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا