- ارسالیها
- 96
- پسندها
- 531
- امتیازها
- 2,803
- نویسنده موضوع
- #1
طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی
با پخته شدن آرام سیبهای تازه همراه با آب سیب، شکر و آبلیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن میسازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العادهای را به آن میبخشد.
نکتهای برای منجمد کردن مارمالاد :
مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد :
تا 10 ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ میدهد و تیره میشود.
مناسب برای: 96 نفر
هر نفر: 1 قاشق سوپ خوری
مقدار به دست آمده : 6 شیشهی مربای نیم لیتری
زمان...
با پخته شدن آرام سیبهای تازه همراه با آب سیب، شکر و آبلیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن میسازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العادهای را به آن میبخشد.
نکتهای برای منجمد کردن مارمالاد :
مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد :
تا 10 ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ میدهد و تیره میشود.
مناسب برای: 96 نفر
هر نفر: 1 قاشق سوپ خوری
مقدار به دست آمده : 6 شیشهی مربای نیم لیتری
زمان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.