متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

  • نویسنده موضوع ~*~havva~*~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 528
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

~*~havva~*~

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
96
پسندها
531
امتیازها
2,803
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی




fo2723.jpg




با پخته شدن آرام سیب‎ها‎ی تازه همراه با آب سیب، شکر و آب‎لیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن می‌سازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العاده‎ای را به آن می‎بخشد.

نکته‎ای برای منجمد کردن مارمالاد :
مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد :
تا 10 ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ می‎دهد و تیره می‎شود.

مناسب برای: 96 نفر
هر نفر: 1 قاشق سوپ خوری
مقدار به دست آمده : 6 شیشه‌ی مربای نیم لیتری
زمان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا