- ارسالیها
- 4,166
- پسندها
- 28,326
- امتیازها
- 69,873
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم برای خمیر فونسه یا بریزه
آرد 500گرم
کره 250گرم
خاکه قند 1 ق غ
آب یا شیر (یک دسی لیتر) حدود نصف پیمانه
نمک به مقدار کم
طرز تهیه خمیر فونسه یا بریزه
آرد را در ظرف گودی می ریزیم، نمک و خاک قند و آب یا شیر را در وسط آن می ریزیم و بهم می زنیم؛ بعد کره را قطعه قطعه و کوچک خرد می کنیم و وسط خمیر می ریزیم و با نوک انگشت خمیر را با کره مخلوط می کنیم به طوری که مرطوب شود و چسبندگی پیدا کند ولی کش نیاید.
نکته ی حساس در این خمیر آن است که نباید این خمیر زیاد ورز داده شود و کافی است که خمیر چسبندگی پیدا کند...
آرد 500گرم
کره 250گرم
خاکه قند 1 ق غ
آب یا شیر (یک دسی لیتر) حدود نصف پیمانه
نمک به مقدار کم
طرز تهیه خمیر فونسه یا بریزه
آرد را در ظرف گودی می ریزیم، نمک و خاک قند و آب یا شیر را در وسط آن می ریزیم و بهم می زنیم؛ بعد کره را قطعه قطعه و کوچک خرد می کنیم و وسط خمیر می ریزیم و با نوک انگشت خمیر را با کره مخلوط می کنیم به طوری که مرطوب شود و چسبندگی پیدا کند ولی کش نیاید.
نکته ی حساس در این خمیر آن است که نباید این خمیر زیاد ورز داده شود و کافی است که خمیر چسبندگی پیدا کند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.