متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی | خمیر فونسه یا بریزه |

  • نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 199
  • کاربران تگ شده هیچ

*SHAKIBAgh*

کاربر خبره
سطح
30
 
ارسالی‌ها
4,166
پسندها
28,326
امتیازها
69,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم برای خمیر فونسه یا بریزه
خمیر

آرد 500گرم

کره 250گرم

خاکه قند 1 ق غ

آب یا شیر (یک دسی لیتر) حدود نصف پیمانه

نمک به مقدار کم

طرز تهیه خمیر فونسه یا بریزه

آرد را در ظرف گودی می ریزیم، نمک و خاک قند و آب یا شیر را در وسط آن می ریزیم و بهم می زنیم؛ بعد کره را قطعه قطعه و کوچک خرد می کنیم و وسط خمیر می ریزیم و با نوک انگشت خمیر را با کره مخلوط می کنیم به طوری که مرطوب شود و چسبندگی پیدا کند ولی کش نیاید.

نکته ی حساس در این خمیر آن است که نباید این خمیر زیاد ورز داده شود و کافی است که خمیر چسبندگی پیدا کند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : *SHAKIBAgh*
عقب
بالا