- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
دانشمندان گفتند: مصرف این گونه غذاها سبب ایجاد بی نظمی در منطقه هیپوتالاموس مغز میشود که مسئول تنظیم وزن و متابولیزم بدن است. دکتر سبرینا دیانو و همکارانش گفتند: مصرف غذاهای پرچرب به خصوص غذاهایی که مقادیر زیادی چربی و کربوهیدرات دارند به التهاب هیپوتالاموس میانجامد که این روند نیز به چاقی و سوء تغذیه منجر خواهد شد. دانشمندان گفتند التهاب در هیپوتالاموس فقط سه روز پس از مصرف غذاهای پرچرب روی میدهد حتی پیش از آنکه بدن علائم چاقی رو آغاز کند.
عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت و ساز بافت چربی، کاهش تولید گرما، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست. افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است...
عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت و ساز بافت چربی، کاهش تولید گرما، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست. افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.