زنان و زایمان آغوز چیست و چرا تغذیه نوزاد با آغوز تاکید می شود؟

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع Shaparak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها بازدیدها 528
  • کاربران تگ شده هیچ

Shaparak

نویسنده انجمن
سطح
8
 
تاریخ ثبت‌نام
31/3/17
ارسالی‌ها
320
پسندها
2,119
امتیازها
12,213
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
  • #1
آغوز چیست و چرا تغذیه نوزاد با آغوز تاکید می شود؟

شیری که پستان ها در دو سه روز اول
پس از زایمان تولید می کنند، آغوز یا ماک یا کلستروم نامیده می شود که غلیظ و زرد رنگ و یا به رنگ روشن و سرشار از مواد ایمنی بخش است و نوزاد را در برابر عفونت ها محافظت می کند به حدی که آن را اولین واکسن نوزاد می نامند.
در مقایسه با شیری که پس از آن تولید می شود، ‌دارای مقدار بیشتری پروتئین و ویتامین های محلول در چربی و برخی مواد معدنی مثل سدیم و مقدار کمتری چربی و ویتامین های محلول در آب است.
گرچه حجم آغوز محدود است و در هر نوبت شیردهی ممکن است حتی بیش از یک یا دو قاشق مرباخوری در هر پستان نباشد،‌ اما نیاز نوزاد هم در همین حد است. جریان شیر از روز سوم تا پنجم بعد از زایمان برقرار می شود.
منبع: کانال...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Shaparak

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا