- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,914
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
شهرام گودرزی در گفت و گو با خبرنگار "ورزش سه" درباره پیروزی تیمش مقابل سایپای تهران عنوان کرد: بازی خیلی خوبی مقابل سایپا انجام دادیم. ما کاملا در این بازی سرتر از حریف بودیم و توانستیم بازی مستقیم و بلند سایپایی ها را خنثی کنیم. فکر می کنم فوتبال خیلی خوبی بازی کردیم و همه از نوع بازی ما لذت بردند. اگر شانس هم با ما یار بود می توانستیم گل های بیشتری به حریف بزنیم.
وی درباره اعتراض های مسئولان و بازیکنان سایپا به داوری مسابقه گذشته تاکید کرد: من نمی دانم چرا سایپایی ها اینقدر شلوغ می کنند. آنها از دقیقه یک بازی کنار زمین شلوغ می کردند و حالا با گذشت چند روز بازهم در رسانه ها این کارشان را ادامه می دهند. به خدا فوتبال ارزش این کارها را ندارد. ما خوب بازی کردیم و به حقمان رسیدیم.
هافبک...
وی درباره اعتراض های مسئولان و بازیکنان سایپا به داوری مسابقه گذشته تاکید کرد: من نمی دانم چرا سایپایی ها اینقدر شلوغ می کنند. آنها از دقیقه یک بازی کنار زمین شلوغ می کردند و حالا با گذشت چند روز بازهم در رسانه ها این کارشان را ادامه می دهند. به خدا فوتبال ارزش این کارها را ندارد. ما خوب بازی کردیم و به حقمان رسیدیم.
هافبک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.