نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

متفرقه سس الفرود سفید و خامه ای برای همراهی با پاستا

  • نویسنده موضوع Zahra.gh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 175
  • کاربران تگ شده هیچ

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
سطح
12
 
ارسالی‌ها
461
پسندها
2,878
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
  • #1
بهترین سس آلفردو که با مواد اصلی خامه چرب، کره و شیر درست می‌شود؛ یعنی مجموعه‌ای از سفید‌ها و چرب‌ها همگی در یک جا. با این وجود این سس مزه عالی دارد که با افزودن پنیر پارمزان عالی‌تر هم می‌شود. همچنین سیر هم در طعم این سس نقش مهمی دارد.

آلفردو یکی از مهترین سس‌های سفید و مورد علاقه بسیاری از افراد در سراسر جهان است و همان گونه که از اسمش پیداست برمی‌گردد به کشور دوست داشتنی ایتالیا. سس آلفردو کلاسیک را نمی‌توان دوباره گرم کرد، چون حاوی خامه سنگین است، اما در این دستورالعمل، نیمی از آن با شیر جایگزین می‌شود و در عوض یک قالب ۱۰۰ گرمی کره، فقط ۳ قاشق غذاخوری برای ایجاد حالت خامه‌ای در آن استفاده می‌شود و مقداری آرد هم باعث غلیظ شدن سس ما می‌شود.

[IMG alt="سس آلفردو؛ سفید و خامه‌ای برای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Zahra.gh
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] SHIRIN.SH

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
سطح
12
 
ارسالی‌ها
461
پسندها
2,878
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
  • #2
سس آلفردو با چه موادی درست می‌شود؟

سس آلفردو؛ سفید و خامه‌ای برای همراهی با پاستا


  • پنیر پارمزان: برای درست کردن این سس از پنیر پارمزان پودری که بصورت بسته بندی است و یا پنیر پارمزان رنده شده استفاده نکنید، چون خوب داخل مواد ذوب نمی‌شوند و مزه خوبی هم نمی‌دهند.
  • خامه سنگین: روی بسته بندی به خامه سنگین یا heavy cream توجه کنید. خامه‌های صبحانه اغلب از نوع سبک هستند که مقدار چربی لازم برای درست کردن این سس را ندارند بنابراین سس غلیظ و پرچرب نخواهد شد.
  • شیر کامل: اگر یک سس خامه‌ای و خوشمزه می‌خواهید از شیر کم چرب استفاده نکنید.
  • آرد: این ماده سس را کمی غلیظ می‌کند. ابتدا سس ممکن است رقیق...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : Zahra.gh
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] SHIRIN.SH
عقب
بالا