غذا كباب قشقايی

  • نویسنده موضوع .ARMIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 134
  • کاربران تگ شده هیچ

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,541
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
19
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

c596830b333c9048d902d9b632ea86a2.jpg

مواد لازم

گوشت گوسفند یک کیلو
پیازچهار قاچ یک عدد
نان لواش دوتا سه عدد
روغن، نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهيه

گوشت را با پياز و 5-6 پيمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بياوريد. كف گوشت را بگيريد، اندكی نمك و فلفل اضافه كنيد، شعله را كم كنيد، در ديگ را ببنديد و 2 ساعت يا كمی بيشتر بپزيد تا گوشت نرم شود، ولی له نشود. در پايان پخت بايد آب گوشت تمام شود، و گرنه در ديگ را برداريد و شعله را كمی زیاد كنيد؛ سپس برداريد و كنار بگذاريد.
يك پيمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملايم داغ كنيد. نان را به اندازه ای كه در تابه جا بگيرد ببريد و در روغن سرخ كنيد (خشك نشود)، سپس با كفگير...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN

موضوعات مشابه

عقب
بالا