غذای مدرن یک غذای بی نظیر کباب غاز

  • نویسنده موضوع .ARMIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 455
  • کاربران تگ شده هیچ

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,803
پسندها
5,888
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

Untitled-1


مواد لازم:

گوشت غاز : 1200 گرم

آب ليموترش : 2.5 فنجان
پياز خام خلال شده : 3 عدد
زعفران : قدري
پاپريکا : قدري
روغن زيتون : 0.5 فنجان
کرفس خرد شده : قدري
جعفري شاخه اي : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري

طرز تهيه:
غاز داراي گوشت سياه و سفت است که قطعات کباب آن بايد با دقت تهيه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پيدا کند.

غاز را بعد از تميز کردن با 2 تا 3 ليوان آب يکي دو عدد پياز خرد کرده و يکي دو برگ بو يا ساق کرفس و چند ساق جعفري مي‌گذاريم نيم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تيز پوست آن را مي‌کنيم قطعات سينه و ران را جدا مي‌کنيم و استخوان‌هاي سينه را مي‌گيريم و سسي از روغن زيتون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN

موضوعات مشابه

عقب
بالا