- ارسالیها
- 11,235
- پسندها
- 5,542
- امتیازها
- 60,919
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم:
گوشت غاز : 1200 گرم
آب ليموترش : 2.5 فنجان
پياز خام خلال شده : 3 عدد
زعفران : قدري
پاپريکا : قدري
روغن زيتون : 0.5 فنجان
کرفس خرد شده : قدري
جعفري شاخه اي : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
غاز داراي گوشت سياه و سفت است که قطعات کباب آن بايد با دقت تهيه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پيدا کند.
غاز را بعد از تميز کردن با 2 تا 3 ليوان آب يکي دو عدد پياز خرد کرده و يکي دو برگ بو يا ساق کرفس و چند ساق جعفري ميگذاريم نيم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تيز پوست آن را ميکنيم قطعات سينه و ران را جدا ميکنيم و استخوانهاي سينه را ميگيريم و سسي از روغن زيتون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.