- ارسالیها
- 1,870
- پسندها
- 11,369
- امتیازها
- 33,373
- مدالها
- 43
- نویسنده موضوع
- #1
ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است .
بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است. ذرتهای کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار سالمتر است. البته بلال موقع کباب شدن نباید بسوزد زیرا سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطانزایی آن را افزایش میدهد. این را هم بدانید که اگر ذرت بعد از کباب شدن در آب نمک قرار داده شود کمی از خاصیت خود را از دست میدهد.
رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین Zeine و زیازانتین Zeaxanthine می باشد .
در ۱۰۰ گرم دانه ذرت خام مواد زیر موجود است :
بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است. ذرتهای کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار سالمتر است. البته بلال موقع کباب شدن نباید بسوزد زیرا سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطانزایی آن را افزایش میدهد. این را هم بدانید که اگر ذرت بعد از کباب شدن در آب نمک قرار داده شود کمی از خاصیت خود را از دست میدهد.
رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین Zeine و زیازانتین Zeaxanthine می باشد .
در ۱۰۰ گرم دانه ذرت خام مواد زیر موجود است :
- انرژی:350 کالری
- آب:13 گرم
- پروتئین:۹ گرم
- چربی:4 گرم
- مواد نشاسته ای:۷۲ گرم
- کلسیم:۲۲ میلی گرم
- سدیم:1 میلی گرم
- پتاسیم:285 میلی گرم
- فسفر:265 میلی گرم
- آهن:2 میلی گرم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.